Haberler

Salihli'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Manisa'nın Salihli İlçesinde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği (Segder) Tarafından "İnsanlık O'nunla Yeniden Doğuyor" Adlı Konferans Verildi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği (SEGDER) tarafından "İnsanlık O'nunla Yeniden Doğuyor" adlı konferans verildi.

Büyükhan Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak İzmir Merkez Vaizi Necdet İçel katıldı. Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Osman Yurttaş ile daire müdürleri ve çok sayıda davetlinin izlediği programın açılış konuşmasını Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Nafi Çelik yaptı. Çelik, "2001 yılında kurulan derneğimizin esas amacı ilk ve orta öğretim çağındaki öğrencilerle ilgilenmek, onları geleceğe hazırlamak, yetişkinlere de eğitim konusunda destek vermektir. Bu amacı gerçekleştirmek üzere öğrenci - veli, öğrenci - okul, öğrenci - toplum ilişkileri ile ilgili eğitim seminerleri düzenlenmiş, öğrencilerde tarih bilinci oluşturmak üzere tarihi yerlere gezi ve gözlem amaçlı seferler tertip edilmiş, öğrencilerimizin moral değerlerini yüksek tutma adına değişik zamanlarda piknikler düzenlenmiş, öğrenci velilerimizin eğitime katkıda bulunmak için rehber öğretmenlerden faydalanılmıştır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı çağımızın ölüm tuzakları olan içki, kumar, uyuşturucu ve internet bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan korunmalarına değişik etkinlikler yapılarak özen gösterilmiştir." dedi.

İzmir Merkez Vaizi Necdet İçel ise "Hz. Muhammed, kainat ağacının çekirdeğidir. Kainatın çekirdeğinde Hz. Muhammet vardır. Kainat ağacının en şerefli meyvesi de Hz. Muhammet'dir" diyerek başladığı konuşmasında "İnsanlık O'nunla Yeniden Doğuyor" konulu konferansa ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. İçel, "O'nun yeryüzüne geldiği zaman da insanoğlu peygamberlik kavramını biliyordu. Çünkü Hz. Muhammet dünyaya geldiği zamanda birçok peygamber vardı. Yani Hz. Muhammet'in dünyaya gelişi bir sürpriz değildir. O zaten beklenen bir peygamberdi. Ancak onu tanıyabilmek gerçekten çok zor. O'nun hakkında şuanda içinde bulunduğumuz salon dolusu kitaplar yazıldı. Ancak buna rağmen "O'nu anlatabildim" diyen bir er, bir babayiğit henüz çıkmamıştır" diye konuştu.

(ES-ÖA-YK) 17.04.2008 18:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title