Haberler

Sakatlar Derneği Çetinkaya ile Yola Devam Dedi

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 3.Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 3. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi.

Kongreye AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, üyeler ile davetliler katıldı. Kongrede Divan Başkanlığı'na Türkiye Sakatlar Derneği Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Ahmet Gürlevik, Divan Başkan Vekilliği'ne Nejdet Ertürk, Saymanlığa da Dernek Üyesi Hacı Salih Derin seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya tarafından Faaliyet Raporu ve Denetleme Raporu okunurken, yapılan oylamanın ardından raporlar oy birliği ile kabul edildi. Tahmini bütçenin de 65 bin TL olarak açıklandığı toplantıda bütçe de oy birliği ile kabul edilirken, dilek ve temenniler maddesinden sonra seçime geçildi.

Mevcut Başkan Hayrettin Çetinkaya'nın tek liste ile girdiği seçimde, Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu'nda yer alacak asil ve yedek isimler üyelere tek tek okundu. Yapılan oylamanın ardından, üyelerin tüm oylarını alan Hayrettin Çetinkaya 3.kez Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı'na seçildi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin Hayrettin Çetinkaya Başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nda Sakine Arslan, Halil Dabanlı, Meral Dağaşan, Şengül Cıvan, Hülya Metin ve Oğuz Gökdemir yer aldı. Derneğin Denetleme Kurulu'nda Celal Vural, Aydoğan Şeker ve Gönül Tecmen, Disiplin Kurulu'nda ise İlhan Güven, Bilge Mardin, Ayşe Taşan, M.Ali Pıtırlı ve Feyzullah Göçemen isimleri yer aldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Alaettin Demirbağ, "Bizim yaptıklarımız lütuf değil bir borçtur. Sizler için ne yapsak azdır. Engelsiz yaşatabilmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerine yer verdi. Demirbağ ayrıca, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya'nın çalışmalarını överek, "Allah her yere Ali Ertem ve Hayrettin Çetinkaya gibi başkanlar nasip etsin" dedi.

Kongrede konuşan Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, görevde oldukları sürece güzel şeyler yaptıklarına inandığını vurgularken, çalışmaların devam edeceğini dile getirdi. Ardından yeni yapılan dernek binalarıyla birlikte engellilerin hiçbir sıkıntısının kalmadığına dikkat çeken Çetinkaya, "Türkiye'de bir ilk olan binamızın içini daha da dolduracağız. Şu an havuzumuz, spor salonumuz var. Bir engellinin ne ihtiyacı varsa düşündük. Dükkandan gelen gelirle de masraflarımızı karşılayacağız. İşkur'la ortak proje yapacağız. Bunların dışında, Türkiye'de bir ilk olan, kimsesiz engellilerin kalabileceği yaşam evimiz mevcut. Amacımız para kazanmak değil, yaptığımız çalışmalarla engellileri anlatmak" şeklinde konuştu. Dilek ve temenniler bölümünün ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin 3.Olağan Kongresi sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Çetinkaya Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title