Haberler

Şahinbey U 17 Gençler Türk Telekom Spor'u 7-1 Yendi

U 17 Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı, Türk Telekom Spor ile oynadığı maçı 7-1 kazandı.
Şahinbey Stadı'nda oynanan maça oldukça hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik Spor ilk dakikalarda rakip yarı...

U 17 Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı, Türk Telekom Spor ile oynadığı maçı 7-1 kazandı.

Şahinbey Stadı'nda oynanan maça oldukça hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik Spor ilk dakikalarda rakip yarı alanında tehlikeli ataklar yapmaya başladı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor İlk yarıyı 3-1 önde bitirdi. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor, sahadan 7-1 galip ayrıldı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Takımı gollerini; Yusuf Erdem (2), Muhammet Kıraçkır, Sefa Gümüş, Ahmet Şahin, Muhammet Tatlı ve Furkan Çalışkan attı.

Maç sonrası açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Altyapı Şube Sorumlusu Mehmet Kösen, "Sahada güzel bir oyun sergilendi. Her iki takımı kutluyorum. Zevkli bir maç oldu başarıların devamını dilerim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Telekom Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title