Haberler

Pasinler'de Kuran Ziyafeti ve Binbir Hatim

Erzurum'un Pasinler İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pasinler şubesinin ortaklaşa olarak düzenlediği Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Bin Bir hatim duası programına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Erzurum'un Pasinler İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pasinler şubesinin ortaklaşa olarak düzenlediği Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Bin Bir hatim duası programına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Sabahın erken saatlerinde ilçe kapalı spor salonuna akın eden Pasinlerliler, Pasinler ilçe Müftülüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4. düzenlenen "Kuran-ı Kerim ziyafeti ve Binbir Hatim Duası" programını salon kapasitesinin yaklaşık 2 katı davetli izledi.

Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı programda yaptığı konuşmada Kuran-ı Kerim'in önemine değindi. Yazıcı, "Pasinler İlçe Müftülüğü olarak göreve geldikleri günde ilçede 7 olan kursunu bu milletin azmi ve desteğiyle 25'e çıkarttıklarını, yine böyle güzel desteklerin olduğu süre içerisinde amaçlarının 56 köy ve ilçenin bütün mahallelerinde Kur'an Kursları açacaklarını, Pasinler ilçe müftülüğünün vatandaşlara din hizmetini sunan aktif bir kurumdur." dedi.

Programda ilk olarak Kuran-ı Kerim tilavetini İstanbul Osman ağa camii imam hatibi Yaşar Cuhadar gerçekleştirdi. Ardından Ankara Kurtuluş Camii İmam Hatibi Mehmet Atıcı, İstanbul Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant ve İstanbul Fatih Camii İmam Hatibi Osman Şahin, kıraatlerini gerçekleştirdi.

Programda ayrıca Ankara Kurtuluş Camii İmam Hatibi ve Türkiye 2. Hafız Mehmet Atıcı ile Erzurum Muhammet Zait Koktu Camii müezzini kayyımı Veyis Ağsakallı'nın birlikte okudukları ezan davetlilerce çok beğeni topladı.

Pasinler Kaymakamı Cihagir Güler, Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ve Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer tarafından hafızlığını bitiren ve icazet alan 5 hafıza ödüller verildi.

Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü İsmail Akbulut'un yaptığı dua ile son bulan programa Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, Tortum Müftüsü Celal Büyük, Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Pasinler İlçe Yazı İşleri Müdürü Sedat Kavut ve binlerce vatandaş katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pasinler Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title