Haberler

Palandöken Belediyesi Cirit Takımı Namağlup Şampiyon Oldu…

Palandöken Belediyesi Atlı Spor Kulübü Cirit Takımı Birinci Lige Yükseldi.

Palandöken Belediyesi Atlı Spor Kulübü Cirit Takımı birinci lige yükseldi.

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren atlı spor kulübü cirit takımı, ilk kez katıldığı 2.ligde namağlup olarak yaptığı son maçında Ovacık Atlı spor kulübü cirit takımını yenerek namağlup unvanını koruyup 2.ligden 1.lige yükselme başarısını elde etti.

Yeni katıldığı 2.lig de ilk sezonda namağlup olarak birinci lige çıkma başarısını gösteren Palandöken Spor cirit takımının bu başarısı sevinçle karşılandı.

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, Atlı spor kulübü cirit takımının 2.lig de namağlup şampiyon olmasından sporcuları kutladı.

Başkan Birdal, ata sporu ciritin yaşatılması anlamında çaba gösterdiklerini, amaçlarının kaybolmaya yüz tutmuş spor dallarını yaşatmak olduğunu söyledi.

Birdal, şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarımızın yanında Sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarımızda başarılı bir şekilde sürüyor. Spor kulübümüze gereken maddi ve manevi desteklerimiz devam ediyor. Kulüp bünyesinde çeşitli branşlarda çalışmalarını sürdüren sporcu kardeşlerimiz bizleri bu güne kadar mahcup etmediler. Emeklerinin ve emeklerimizin karşılığını fazlasıyla vermeye çalışıyorlar.Bundan dolayı başta yeni katıldığı 2.ligde namağlup şampiyon olup 1.lige yükselen cirit takımımızı ve diğer sporcu kardeşlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum. Namağlup ve şampiyon olarak çifte sevinç yaşatan Atlı spor cirit takımımıza da 1.ligde başarılar diliyorum." (MB-İRT-Y) 02.06.2008 16:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title