Haberler

Paket Paket Mutluluk' Diyen Espark'a 5 Ödül Birden

Espark AVM, yılbaşı öncesi gerçkleştirdiği “Paket Paket Mutluluk“ kampanyası ile AMCP’den (Association of Marketing and Communication Professionals) 3’ü platin, 2’si gold olmak üzere 5 ödül birden kazandı.

Espark AVM, yılbaşı öncesi gerçkleştirdiği "Paket Paket Mutluluk" kampanyası ile AMCP'den (Association of Marketing and Communication Professionals) 3'ü platin, 2'si gold olmak üzere 5 ödül birden kazandı.

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark AVM, 1-31 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirdiği "Paket Paket Mutluluk" sosyal sorumluluk kampanyası ile dünyanın en saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP'nin her yıl gerçekleştirdiği Hermes Creative Awards'ta 5 ödüle layık görüldü. Espark, Eskişehir'de uzak köy okullarında okuyan çocukların 2017 yılına motive girmeleri için Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve misafirlerinin işbirliği ile mutluluk dağıtan bir projeye ev sahipliği yaptı. Ziyaretçilerin seçtikleri hediyeleri eş zamanlı olarak miniklere gönderen Espark, bu projesiyle iletişim ve pazarlama platformlarının beğenisini topladı. Hediye gönderdikleri çocuklarla ekrana canlı bağlanarak iletişim kuran misafirler, mutluluğun çocuklar üzerindeki etkisini görme şansı da yakaladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Hermes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title