Haberler

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Çanakkale Zaferi'ni Kutladı

Güncelleme:

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'ncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Şimşek, Çanakkale Zaferi'nin milletimizin istikbali söz konusu olduğunda neleri göze alabileceğini anlatan büyük bir destandır dedi.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'ncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını belirten OSB Başkanı Cengiz Şimşek, "Tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi, tarih sahnesinden silinmek istenen milletimizin istikbali söz konusu olduğunda neleri göze alabileceğini anlatan büyük bir destandır" dedi.

Çanakkale Zaferi'nin, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu ifade eden OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Çanakkale'yi geçilmez kılan ve yedi düvele dar eden ruhun halen diri ve canlı olduğunu söyledi. Başkan Şimşek, "Atalarımız birlik ve beraberlik halinde hareket ederek, silah ve teçhizat bakımından kendisinden kat ve kat üstün olan düşmana Çanakkale'yi dar etmiştir. Millet olarak bu ruhla hareket ettikçe Türkiye Cumhuriyeti daha da güçlenerek ilelebet payidar kalacaktır. Bizler Gaziantepli sanayiciler olarak Çanakkale'yi geçilmez yapan o ruh ile ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Şimşek, açıklamasında, "Çanakkale Zaferi'nin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Büyük Zaferin 109. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu şanlı destanı canları ve kanları ile yazan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Çanakkale Zaferi Cengiz Şimşek Çanakkale 18 Mart Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title