Haberler

Ortaokul Öğrencileri İlk Burslarını Aldı

Adıyaman Emniyet Ortaokulu’nda Parasız Bursluluk Sınavı’nı kazanan öğrencilerin ilk bursları düzenlenen tören ile verildi.

Adıyaman Emniyet Ortaokulu'nda Parasız Bursluluk Sınavı'nı kazanan öğrencilerin ilk bursları düzenlenen tören ile verildi.

Adıyaman Vali Vekili Murat Süzen, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Şube Müdürü Mustafa Yetiş'in yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler törene katıldı. Sınava giren öğrenciler arasından 13 öğrenci burs altına hak kazandı. Bu öğrencilere burs paralarının yanı sıra kitap hediye edildi.

Okul Müdürü Aziz Özbilgiç, başarının ekip işi olduğunu belirterek, "2010 yılında öğretmenler kurulunda aldığımız kararla Adıyaman'da ilk 15 okul arasına girmek hedefini koyduk. Allah'a şükür şuanda tercih edilebilir bir okul haline geldik. İnsanlık tarihine baktığımızda hiçbir başarının bireysel olmadığını ve bütün başarıların ekip işi olduğunu görürsünüz. Biz bunu okulda yaşadık ve gördük. Gecen yıl kurduğumuz başarı ekibiyle birlikte 5. sınıflara yönelik yaptığımız çalışmada çok güzel başarıya ulaştık. 13 çocuğumuz bursluluk sınavını kazandılar. Bu çocukların içerisinde il birincisi Türkiye 202. si, il ikincisi ve Türkiye 284.'sü var" dedi.

Vali Vekili Murat Süzen ise, Başarı Odaklı Eylem Planı'ndan bahsederek, "Başarı Odaklı Eylem Planı kapsamında bazı öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ettim. Öğrencilerimizden 13'ünün bursluluk sınavını kazanması beni gururlandırdı. Bu sene emniyet ortaokulunun çalışmasını takdirle izledim. Öğrencilerin eğitim kalitesinde, velilerin ilgisinde büyük yükseliş var. Parasız bursluluğu kazanmaları ekip işidir. İdarecilere, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Biz sizlerin en iyi yerlere gitmenizi istiyoruz. Hak ettiğiniz yerlerde olun inşallah. Bunun mücadelesini veriyoruz. Sene başında Başarı Odaklı Eylem Planı açıklandı. Bunun içerisinde eğitim koçluğu, veli ziyaretleri değişik sosyal aktiviteler var" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yetiş Seyfi Özkan Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title