Haberler

Ortaca Festivali'nin 2. Günü'nde Ödül Töreni ve Tiyatro Yer Aldı.

Ortaca 18.Tarım, Çevre ve Turizm Festivali'nin etkinlikleri devam ediyor.

Ortaca 18. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali'nin etkinlikleri devam ediyor. Festivalin ikinci gününde düzenlenen Festival Satranç Turnuvalarında derece alan oyunculara ödülleri verildi. Gecede Yalçın Özden'in yazıp, yönettiği ve başrol oynadığı "Dün, Bugün ve Yarın" konulu müzikal oyun izleyicilerden büyük alkış aldı.

Ortaca 18. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali içinde düzenlenen ve verilen kupalar ile ilgili bilgi veren Ortaca Bölge Satranç Antrenörü Hasan Güneş turnuva ile ilgili bilgi verdi. 50 Sporcunun katıldığı Satranç Turnuvası'nda dereceye giren satranç oyuncularına kupalara verildi.

Minikler Kategorisinde Özalp İlkokulu'ndan Mehmet Korkmaz 1. Çaylı İlkokulu'ndan Emirhan Akkuş 2. Kemaliye İlkokulu'ndan Atilla Kurtuluş Şimşek 3. oldu.

Küçükler Kategorisinde; Fethiye Atatürk İlkokulu'ndan Batıhan Aybey Akın 1. Ortaca Atatürk İlkokul'dan Nafiz Ediz İlhan 2. ve Cengiz Topel İlkokulu'ndan Emirhan Akyol 3. oldu.

Yıldızlar'da Muğla Atatürk Ortaokulu'ndan Tamer Ilgaz 1. Marmaris Kenan Evren Ortaokulu'ndan Ege Kargın 2. ve Ortaca Ortaokulu'ndan da Mehmet Gök 3. oldu.

Açık Kategoride Ortaca Ortaokulu'ndan Onat Uğur 1. Fethiye Atatürk İlkokulu'ndan Ozan Tuna Yakar 2. ve Ortaca Ortaokulu'ndan da Onur Şahin 3. geldi. Dereceye girenlerin kupaları Belediye Meclis Üyeleri tarafından verildi.

Festival etkinlikleri içinde yer alan Ortaca Belediyesi Türk Sanat Müzik Korosu ve Solist Ali Orhan Dönmez tarafından yörenin türkülerini seslendirdi. Gecede sahne alan sanatçılara da Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve Belediye Başkan Vekili Cemil Durak tarafından festival anısına çiçek buketi ve hediyeler verildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yalçın Özden Hasan Güneş Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title