Haberler

Önce Sahili Temizlediler, Sonra Balık Ekmek Yediler

Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi’nin ortaklaşa organize ettiği “Sahil Temizliği ve Sardalya Şenliği” İskele Kum Denizi’nde yapıldı.

Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi'nin ortaklaşa organize ettiği "Sahil Temizliği ve Sardalya Şenliği" İskele Kum Denizi'nde yapıldı.

Etkinliğe Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, CHP 22. Dönem İzmir Millet Vekili Türkan Miçooğulları, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Urla Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Belgin Hoşsu, Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, İskele Atatürk Mahallesi Muhtarı Rahime Tekin, Urla Kent Konseyi Üyeleri, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve Urlalılar katıldı. İskele Atatürk Mahalle Muhtarlığı'nın önünde toplanan grup, sahile geçerek hep birlikte kıyı boyunca yürüyerek çöp topladı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar aynı zamanda çöp toplama etkinliğine katılan ve kıyı boyunca bulunan evlerde yaşayan vatandaşların istek ve şikayetlerini cevaplandırdı.

Hep birlikte kıyı temizliği yapıldıktan sonra muhtarlık binasının önünde balık ekmek lezzetiyle buluşan Urlalılar, Urla için bir şeyler yapabilmenin ve birlikte olabilmenin keyfini yaşadılar. "Yaşadığımız yere sahip çıkmamız gerekiyor. Urla hepimizin. Geçmişten aldık, geleceğe bırakacağız" diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar "Balık yiyin, çocuklarınıza da balık yedirin" diyerek etkinliğe katılan Urlalılar'a balık ekmek hazırladı. Urla Belediyesi Meclis Üyeleri de sıraya girerek Başkan Uyar'dan balık ekmeklerini aldılar. Etkinlikte yaklaşık 400 Urlalı'ya balık ekmek dağıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sibel Uyar İzmir Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title