Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Eruh'ta düzenlenen törenlerle 2013 2014 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde 3 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

Eruh'ta düzenlenen törenlerle 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin son gününde 3 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

Cumhuriyet İlkokulu ve 75. İlkokulu'ndaki törende konuşan Kaymakam Levent Yazıcı, öğrencilere yoğun bir çalışma döneminden çıktıklarını söyledi. Yazıcı, öğrencilere, 15 günlük ara tatillerinde eğlenmelerini karnelerindeki kırıklar yüzünden tatillerini heba etmemeleri gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Yazıcı, "Elbette ki bir muhasebe içerisine gireceksiniz. Zayıf olan derslerinizden bazen günde bir sayfa da olsa gözatsanız bizler için yeterdir. Ama hiçbir şekilde oyununuzdan,dinlenmenizden hiçbir şekilde ödün vermeyiniz ki ikinci döneme daha yoğun bir çalışma temposuyla daha dinç bir kafayla girmenizi istiyoruz" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Mehmet Çiftçi ise öğrencilerin uzun bir tatil dönemine girdiklerini ifade ederek,"Aileleri ve akrabaları ile güzel zaman geçirmelerini ikinci döneme daha dinlenmiş ve dinç bir şekilde girmelerini temenni ediyorum. Aileler, çocuklarının kabiliyet ve yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olsunlar. Ailelere, çocukları ve eğitimleriyle daha ilgili olmalarını, çocukları ile daha fazla zaman geçirmelerini öneriyorum" dedi.

Tören, yüksek not alan öğrencilere verilen hediyelerle sona erdi. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Levent Yazıcı Eruh Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title