Haberler

Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin Büyükşehir'e Adaylığını Açıkladı

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne aday olduğunu duyurdu.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne aday olduğunu duyurdu.

Bekir Öztekin'in Ak Parti İl binasında yaptığı basın açıklamasına çok sayıda partili katıldı.Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu ifade eden Öztekin, özgeçmişini partililere ve basın mensuplarına anlattı. Oğuzeli İlçesinde birçok hizmet yaptığını belirten Öztekin, "Hedefimiz Oğuzeli'ni ayağa kaldırmaktı. Buraya hizmet vermek için ekibimizle birlikte yola çıktık. Allah'a şükür bindiğimiz makam aracı dahil olmak üzere her şeyimiz icralıktı. Bir buçuk trilyonluk icralık davalarımızı, bütün alacaklılarla oturup uzlaşarak hepsini çözdük bitirdik. Esnafa olan borcumuzu bitirdik. İller Bankası'na olan borçlarımızdan ciddi bir meblağı ödedik" dedi.

Oğuzeli'nde 60 yılda yapılamayanı yaptıklarını aktaran Öztekin, şöyle konuştu: "Oğuzeli'nde 60 yılda yapılamayanı, Allah'ın izni ile ekibimizle, personelimizle, halkımızın desteği ile ve hakikaten iktidarımızın desteği ile 4 buçuk yılda iddia ile söylüyorum basın önünde söylüyorum 60 yılda yapılamayanın 3-5 mislini yaptık. Asfaltsız kilit taşı olmayan yer bırakmadık. Elbette eksiklerimiz var. Sıfırdan başladık diyebiliriz."

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın kendisine verilmesi halinde yaptıkları hizmetlere yenilerini ekleyerek halka hizmetkar olacaklarını ifade eden Bekir Öztekin, şunları söyledi: "Bu görevi bize layık görür ve bize tevcih ederlerse, ben elbette başınızı aşağı getirecek en ufak bir şey yapmadığımız gibi bundan sonra da sizin ve bizim başımızı aşağı eğdirecek bir şey yapmayacağım. Bu milletin elini kimseye uzattırmadan ayağını rahat uzattırmaya namzet olduğumu ifade ediyorum."

Öztekin, 'aşık olacaksan aya aşık ol' sözünü hatırlatarak "işin büyüğüne talip olmak gerektiğini, onun için Büyükşehir'e olan aşkını ifade ettiğini" sözlerine ekledi.

Öztekin daha sonra partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Öztekin Ak Parti Oğuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title