Haberler

Öğretmenime Mektup Yarışmasının Ödül Töreni Cumartesi Günü

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Sakarya Şubesi tarafından 2010 yılından beri düzenlenen “Sakarya’nın Eğitim Değerlerini Anma Projesi” kapsamında lise öğrencileri arasında yapılan “Edebî Portre” ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan “Öğretmenime Mektup” yarışmasının sonuçları belli oldu.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Sakarya Şubesi tarafından 2010 yılından beri düzenlenen "Sakarya'nın Eğitim Değerlerini Anma Projesi" kapsamında lise öğrencileri arasında yapılan "Edebi Portre" ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan "Öğretmenime Mektup" yarışmasının sonuçları belli oldu. Yarışmanın ödül töreni 12 Aralık Cumartesi Günü Saat 14.00'de Orhangazi Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Toplumda örnek davranışlar sergilemiş insanların tanıtılması, öğrencilerin yeteneklerinin fark edilmesi, öğrencilerin mektup ve edebi portre yazma yeterliliği kazanmalarının sağlanmasının amaçlandığı projenin bu yılki değeri, Sakarya'nın tanınmış eğitimcilerinden Şahin Okulları Kurucusu Rahmetli Enis Alagöz oldu. 149 mektup ve 40 edebi portre'nin katıldığı yarışma sonunda derece alan öğrenciler ödüllendirileceği gibi açılacak yazarlık okuluyla Sakarya'nın yetiştirdiği değerlerin Sakarya'nın yetişecek değerleriyle buluşması sağlanacak.

Gençler yazarlık okulunda, şiir üzerine Ercan Yılmaz ve Ömer Emecan; hikaye üzerine Necati Mert ve Ayşe Gülsüm Tuna; Türk dili üzerine Doç. Dr. Mehmet Özdemir ve Yrd. Doç. Dr. Muharrem Öçalan; Portre, deneme ve mizah üzerine Fahri Tuna ve Hafız Hasan Çolak; Güzel sanatlar üzerine Osman Suroğlu ve İsa Cida ile birlikte çalışma fırsatı bulacaklar. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title