Haberler

Öğretmenevi Müdürleri Semineri Sona Erdi

Tokat'ta 81 ilin öğretmenevi müdürünün katıldığı "İşletme Yönetimi Semineri" belge töreni ile sona erdi.

Tokat'ta 81 ilin öğretmenevi müdürünün katıldığı "İşletme Yönetimi Semineri" belge töreni ile sona erdi.

İşletme Yönetimi Semineri Tokat Öğretmenevi'nde 81 ilde görev yapan 114 öğretmenevi müdürünün katılımıyla 7-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapıldı. Seminerin sonunda düzenlenen belge töreninde konuşma yapan Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, bu tür etkinlikleri sürekli geliştirmek istediklerini söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın çok ciddi bir dönüşüm içerisinde olduğunu ifade eden Yazıcı, "Bu dönüşümden mutlaka öğretmen evlerinde payını almak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Öğretmen evlerimizin yeni bir anlayışla, yeni bir modelle tekrar yapılandırılması söz konusu olacak. Bakanlığımızın bu gelişim çabalarını bizlerde olabildiği kadar il düzeyinde onun uygulamalarını hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Bakanlığımızın yeni uygulamaları bizi heyecanlandırıyor" dedi.

Tokat Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara ise yaptığı konuşmada Öğretmenevi Müdürlerini hafta boyunca Tokat'ta görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, "İnşallah memleketlerinize geri döndüğünüzde Tokat'ın fahri turizm elçisi olarak ilimizin tanıtımına daha iyi yerlere gelmesine sizlerin katkısı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Yapılan kısa konuşmaların ardından katılımcılara seminere katılım belgeleri takdim edildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title