Haberler

Öğrencilerden Kırboğa'ya Tanıtım Ödülü

Nevşehir’de öğrenciler tarafından Kapadokya bölgesinin tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı Turizmci Mustafa Kırbaoğa’ya ‘Kapadokya Tanıtım Ödülü’ verildi.

Nevşehir'de öğrenciler tarafından Kapadokya bölgesinin tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı Turizmci Mustafa Kırbaoğa'ya 'Kapadokya Tanıtım Ödülü' verildi.

Nevşehir Altınyıldız Koleji öğrenci ve öğretmenleri tarafından, Kapadokya'da çekilen bir çok sinema filmi, dizi ve reklam çekimlerinde yapım ve cast sorumlusu görevini üstlenen Mustafa Kırboğa'ya Kapadokya Tanıtım Ödülü verdi. Kırboğa'ya plaketi okulda Okul Genel Müdürü Serhat İğdeci, okul müdürü Özkan Kılınç ve Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Güner'in de katılımı ile düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan Kırboğa, "Aldığım en anlamlı ödül Altınyıldız Koleji'nden aldığım ödül oldu.Eğitim camiasından aldığım bu ödülle çalışma şevkimiz daha da arttırmıştır. Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgemizin her alanda tanıtımı için çalışıyoruz.Bölgemiz doğal bir film platosudur.Dünyada başka bir örneği yoktur.Tanıtımı halen yeterli noktada değildir.Amacımız bu güzellikleri Türkiye ve dünyayla paylaşmaktır. Altınyıldız Koleji çalışmalarımıza büyük destek vermektedir. Yılanların Öcü dizisinde de destekleri devam etmiştir.Yapımcılığını Koliba Filmin üstlendiği Yılanların Öcü dizisine ve ekibi adına da Altınyıldız Kolejine teşekkür ederim" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılanların Öcü Altınyıldız Kapadokya Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title