Haberler

Öğrenciler Türk Hava Kurumunu Tanıdı

Türk Hava Kurumu Bartın Şubesi Kızılelma Ortaokulunda eğitim gören öğrencileri Ankara ve Eskişehir'deki Türk Hava Kurumu tesislerini gezdirdi.

Türk Hava Kurumu Bartın Şubesi tarafından Kızılelma Köyü Ortaokulunda açılan model uçak kursu başarıyla tamamlandı. Kursun ardından, kurs öğretmenleri Hayrunnisa Ceylan ve Halime Ulusoy ile okul idaresinin talebi doğrultusunda Ankara ve Eskişehir'e gezi düzenlendi. Geziye kursta eğitim gören 38 öğrencileriyle birlikte Kızılelma Ortaokulu Müdürü Volkan Güngör, öğretmenlerden, Ali Yılmaz, Muhammet Cüre, Hayrunnisa Ceylan, Halime Ulusoy ve Türk Hava Kurumu Bartın Şube Başkanlığından Sabri Aktaş ve Gürcan Noyan Erözçelik katıldı.

Gezi kapsamında ilk olarak Türk Hava Kurumu Havacılık ve Uzay Bilimleri Üniversitesi ziyaret edildi. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner ile görüşen heyet daha sonra uçak yapım ve bakım birimlerini gezerek, üniversite yetkililerinden bilgi aldı. Ziyaretlere Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı ile devam edildi. Heyet burada da Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Kürşat Atılgan ile görüşme fırsatı buldu. Türk Hava Kurumu Genel Merkezi ziyaretinin ardından Etimesgut'da bulunan THK Müzesini de ziyaret eden heyetin bir diğer adresi Eskişehir'de bulunan THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi oldu.

THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezinin birimleri arasında bulunan model uçak müzesi, planör hangarı ve eğitim pistlerini gezen heyet kendileri için hazırlanan, Radyo Kontrollü Model Uçağın uçuş gösterisini izledi. Yapılan ziyaretlerde öğrencilerin hem gezdiklerini hem de Türk Hava Kurumu'nu yakından tanıma şansı yakaladıklarını belirten Türk Hava Kurumu Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş, "Yolculuk sırasında öğretmen ve öğrencilerimizin gezi hakkındaki güzel düşünceleri bizleri oldukça memnun etmiştir" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title