Haberler

Niksar'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Tokat’ın Niksar ilçesinde düzenlenen “Vergi Rekortmenlerine Ödül Töreni” kapsamında düzenlenen iftar yemeğine katılan Vali Cevdet Can Niksar Ovası’ndaki kavak ağaçlarının yerini ceviz ağaçlarının alacağını söyleyerek, “Kavaktan kurtulacağız cevizle buluşacağız” dedi.

Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen "Vergi Rekortmenlerine Ödül Töreni" kapsamında düzenlenen iftar yemeğine katılan Vali Cevdet Can Niksar Ovası'ndaki kavak ağaçlarının yerini ceviz ağaçlarının alacağını söyleyerek, "Kavaktan kurtulacağız cevizle buluşacağız" dedi.

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Vergi Rekortmenlerine Ödül Töreni" kapsamında iftar yemeği verildi. İftar yemeği öncesi Vali Can Niksar'da bir dizi ziyarette bulundu.

Belediye hizmet binasını da ziyaret eden Vali Can'a, Belediye Başkanı Özdilek Özcan binanın tarihi hakkında bilgi verdi. Vali Can ve beraberindekiler daha sonra Niksar Ticaret ve Sanayi Odası(NTSO) tarafından Şöhretoğlu Düğün Sarayı'nda düzenlenen iftar programına iştirak ettiler.

İlçe Müftüsü Ali Canbolat'ın duasıyla başlayan iftar yemeğinin ardından gecenin açılış konuşmasını yapan Niksar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bülent Aybak, "Niksar iş alemine gerekli tüm desteği vermek, girişimcilik ruhunu kazandırmak ve rekabet edebilirlik düzeyini en üst seviyeye yükseltmek için eğitici ve öğretici tüm faaliyetlerde bulunarak yerel kalkınmada öncülük yapmak vizyonu doğrultusunda hareket etmekteyiz" dedi.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan, tüm Niksarlılar olarak el ele vererek bir ve beraber olmanın gerekliliğine değinerek, "İnşallah Niksar bu akşam ki iftar sofrasındaki buluşmayı örnek alarak Niksar'ın gelişimde hem kültürel hem sosyal hem de ekonomik gelişmesinde bu birlikteliği inşallah daim kılacaktır. Tarihe başkentlik sanayiye başkentlik yapmış Niksar'ımız arzu ettiğimiz seviyeye inşallah gelecektir, Bunun için hep birlikte mücadele edeceğiz. Hep beraber yatırımcımızla şehrimizin gelişimindeki mastır planlarını yaparak en üst seviyeye çıkaracağız" diye konuştu.

KAVAKTAN CEVİZE DÖNÜŞ

Tokat Valisi Cevdet Can ise Niksar'da her yıl düzenlenen 'Ceviz Festivali'nin cevizin ekonomik boyutunu öne çıkaracak şekilde yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirterek, festival kısmı ile ekonomi kısmının ayrılarak iki ayrı etkinliğin düzenlenmesini istedi. Can, "Buna göre Ağustos ayı içerisinde yapılacak 'Ceviz Festivali'nin ardından ürünün toplandığı mevsimde ulusal basın ekonomi yazarlarının da katılımıyla 'Hasat Şenliği' adıyla geniş kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirilecek. Düzenlenecek panellerle ürünün ekonomik değeri ve araziye uygunluğu anlatılacak" şeklinde konuştu.

Vali Can Niksar Ovası'ndaki kavak ağaçlarının yerini ceviz ağaçlarının alacağını belirterek, "Sloganımız belli, 'Kavaktan kurtulacağız cevizle buluşacağız', bu topraklarda yetişen cevizin tadı hiçbir yerde bulunamaz. Bu topraklarda birikim var, insanların faydalanma potansiyeli var. Bizler koordine edip işe odaklanmayı sağlayacağız. Böylelikle ekonomiye daha fazla girdi sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardında son 5 yılda ödedikleri vergi toplamıyla kurumlar ve gelir vergisi rekortmenliğinde sıralamaya giren firmaların sahiplerine ödülleri verildi.

İftar yemeğine ayrıca Niksar Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Niksar TSO Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niksar Ovası Cevdet Can Kavak Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title