Haberler

Niksar'da Uluslararası Dev Organizasyon

Tokat'ın Niksar ilçesinde 14 ülkeden 150 fotoğrafçının katılımı ile düzenlenen yarışma ile 1.Anadolu Kamp Karavan Rally start aldı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde 14 ülkeden 150 fotoğrafçının katılımı ile düzenlenen yarışma ile 1. Anadolu Kamp Karavan Rally start aldı.

Türkiye'nin en özgün ve en kapsamlı yarışması olan 17. Niksar Dogay, 14 ülkeden gelen fotoğraf tutkunu yarışmacıların katılımı ile başladı. Sabahın ilk ışıklarından itibaren Niksar'ın tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflayan yarışmacılar renkli görüntüler oluşturdu. Çocuk Dogay da 7-14 yaş arası çocuklar Niksar'da ve Çamiçi Yaylası'nda fotoğraflar çekti. Yarışmanın ilk günü akşamı tüm yarışmacılar Çamiçi Yaylası Niksar Kamping'de düzenlenen ülkelerin fotoğraf sunumları izledi. Türkiye'nin fotoğraf sunumu Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'in Tunceli ve Tokat fotoğraflarıyla yapıldı. Ardından yakılan kamp ateşi etrafında tüm yarışmacılar yöresel müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

1. Anadolu Kamp Karavan Rally'de açılış seremonisiyle başladı. Niksar Kamping içerisinde başlayan törende rallyye katılan karavancılar kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Türkiye Kamp Karavan Derneği Başkanı Bülent Karaboncuk'un başlattığı rallyde konuşma yapan Başkan Yadigar, kamping'in yapım aşamasında destek verenlere teşekkür etti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title