Haberler

Niğde'ye En Çok Turist 15 Temmuz'dan Sonra Geldi

Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Selçuk Hüseyin Demirtaş, en çok yerli turistin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra geldiğini açıkladı.

Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürü Selçuk Hüseyin Demirtaş, en çok yerli turistin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra geldiğini açıkladı.

Niğde İl Genel Meclisi toplantılarında 2017 bütçe görüşmeleri devam ederken meclisin daveti üzerine Niğde'nin turizmi ile ilgili brifing almak için Niğde Kültür ve Turizm Müdürü Selçuk Demirtaş davet edildi.

Demirtaş meclis üyelerine Niğde'ye en çok yerli turistin 15 temmuz darbe girişimi kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaret edildiğini belirtti.

Demirtaş, İl Genel Meclis toplantısında meclis üyelerine şunları aktardı ;' 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etmek üzere 750 bin kişi geldi. Bu resmi olmayan tespit edemediğimiz ve birebir sayamadığımız ziyaretçi ve turist geldi. Bunu inanç turizmi olarak değerlendiriyoruz. İlimizi ziyaretçi açısından bakıldığında şuana kadar yakaladığımız en büyük zirveyi 15 Temmuzdan bugüne kadar yakaladık. Manevi inanç turizmi olarak baktığımızda şehit kardeşimizi ziyaret etmek için Türkiye'nin çeşitli illerinden binlerce insan ilimizi ziyarete geldiler.'dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Demirtaş Niğde Yerel Haberler

title