Haberler

Naksan'dan Anlamlı Destek

Plastik sektörünün dünyadaki en önemli markalarından birisi olan Naksan Plastik, çalışanları ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamında “Kan Bağışıyla Hayat Kurtarın” sloganıyla kan bağışında bulundu.

Plastik sektörünün dünyadaki en önemli markalarından birisi olan Naksan Plastik, çalışanları ile sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Kan Bağışıyla Hayat Kurtarın" sloganıyla kan bağışında bulundu.

Naksan Plastik çalışanları, gerçekleştirilen organizasyonda Kızılay'a Kan bağışında bulundu. Kızılay yetkililerinin test ve kontrolleri ile başlayan kampanyaya Naksan yöneticileri ve çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Kan bağış yapmanın insan sağlığının en büyük zenginliği olduğunu belirten Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Grubumuz, sanayide ve ekonomik alanlarda gerçekleştirdiği temel faaliyetlerin yanında insani değerlere olan hassasiyetini de değişik vesilelerle ortaya koymaktadır. Topluluğumuz çalışanları tarafından yapılan kan bağışı ile Türkiye'de binlerce hayata dokunduk. 1 ünite kandan 3 kişi faydalanabiliyor. Bu nedenle, sadece kendi yakınlarımızı değil diğer insanların da ihtiyaçlarını gözeterek kan bağışında bulunmalı ve 1 bağış yaptığımızda 3 kişinin kurtulabileceğini unutmamalıyız" dedi. Naksan Plastik'in sosyal sorumluluk anlayışının topluma ve çalışanlarına duyduğu saygının en önemli göstergesi olduğunu belirten Nakıboğlu, "Biz daima toplumumuzun yaşadığı acıları, sıkıntıları onlarla birlikte yaşayarak, zor durumda olan insanlara destek olmanın gayreti içerisindeyiz. Birçok alanda olduğu gibi sağlık açısından da insanlara ihtiyaç duydukları zamanlarda destek olabilmenin önemini biliyoruz. Bu kapsamda, Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası düzenledik ve çalışanlarımızla kan bağışında bulunduk. Bu bağış ne ilk ne de son olacaktır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Naksan Plastik Kızılay Yerel Haberler

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

Bayburt Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bayburt Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Batman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Batman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bartın Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bartın Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Balıkesir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Balıkesir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Aydın Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Aydın Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Antalya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Antalya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ankara Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ankara Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Amasya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Amasya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Aksaray Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Aksaray Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ağrı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ağrı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Afyonkarahisar Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Afyonkarahisar Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adıyaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adana Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adana Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Arefe Günü kurban kesilir mi? İspanya - Hırvatistan maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İspanya - Hırvatistan maçı ne oldu?
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title