Haberler

Müsiad Tekirdağ Şubesi Düzenlenen Törenle Açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, yapılan törenle açıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, yapılan törenle açıldı. Çorlu Atatürk meydanındaki 5 katlı binanın 3 katında hizmet veren MÜSİAD Tekirdağ Şubesi'nin açılış törenine Siyasiler ve İş adamları katıldı. Çorlu Atatürk meydanındaki MÜSİAD binası önünde kurulan platform altında yapılan törene 200 civarında davetli katıldı. Açılışa davet edilen ve davetiyelere katılacağı yazılan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış katılmadı.

MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Oktay Dede yaptığı açılış konuşmasında davetlilere Hoş Geldiniz" dedi. Açılış töreninde konuşma yapan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Bugün Tekirdağ'ımıza Çorlu'lumuza MÜSİAD şubesinin açılışı için gelmiş bulunuyoruz. 23 yıldır duruşu ile, milletimizin değerlerine, kültürüne, kimliğine inanarak, üyesi bulunduğu 6500 kişi ve bunların sahip olduğu 15.000 firmada çalışan 1.200.000 çalışanı ile Türkiye'nin en gözde Sanayi ve İş Adamları derneğinin, Türkiye'nin 10. sırasındaki sanayi kenti Tekirdağ'da; 23 yıl aradan sonra, geç kalmış bir açılış töreninde bir aradayız. Bu bir sitem değil dostların geç kalınmış kavuşması olarak değerlendiriyorum. Bu şehrin valisi olarak 853.000 insanımız, 1385 sanayicimiz ve 130.000 çalışanımız adına MÜSİAD'a hoş geldiniz diyor sizleri aramızda görmekten keyif duyuyoruz. Bu isabetli kararlarından dolayı MÜSİAD genel başkanı ve Tekirdağ şube başkanına teşekkür ediyoruz" dedi. Vali Ali Yerlikaya'dan sonra konuşma yapmak üzere kürsüye MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak; "Valimizin MÜSİAD'ı öven bu güzel konuşmasında sonra ilave bir şey söylemek istemiyorum, katılımınızdan dolayı, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

MÜSİAD Tekirdağ şubesi törenine Akparti Tekirdağ kanadı neredeyse çıkartma yaptı. Katılanlar arasında, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili, Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi ve AKPARTİ İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, İl başkanı Ahmet Kanbur ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu ilçe başkan vekili Kurtuluş Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Belde Belediye Başkanları, katılırken Akparti Çorlu ilçe başkanı Adnan Volkan'ın törende bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Törene devlet protokolü de tam kadro katıldı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Müftüsü Mahmut Gürlen, ilçe müftüsü Nazmi Söğüt katılırken, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan bir çalışma için Ankara'ya gittiğinde dolayı törene katılamadı. Konuşmaların sonrasında sahneye çıkan protokol üyeleri Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen tarafından okunan dualar eşliğinde temsili açılış kurdelesi kesildi. Aşırı sıcak altında yapılan açılış töreni için Atatürk meydanına kurulan platform gölgesindeki mehter takımının seslendirdiği Genç Osman türküsü eşliğinde törene katılanlara pilav ve ayran ikram yapılırken program Silverside otelde devam etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Birliği Tekirdağ Ak Parti Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title