Haberler

Müsiad 'Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı ve Liderlik' Konulu Konferans Düzenledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep şubesi tarafından ‘ Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı ve Liderlik’ konulu konferans düzenlendi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep şubesi tarafından ' Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı ve Liderlik' konulu konferans düzenlendi.

Özel bir otelde gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Umut Sav katıldı. Sav, Osman Hamdi Bey'in 1906 ve 1907 yıllarında resmettiği 'Kaplumbağa Terbiyecisi' isimli tablonun içeriği hakkında bilgi verdi. Sav, izleyicilere 'liderlik ve yöneticiliğin' neler gerektiğini ve dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı. İzleyiciler, anlatılan önemli noktaları unutmamak amacıyla not aldı.

Konferansta konuşan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Kurt Ali Kılçık,"Değişen dünya düzeni içerisinde yani insanlar, erdemli ve ahlaklı olmaya değil de yıllık kar ve cironun peşinden koşar hale gelmişler. Oysa dünya kadar malınız olsa ne fayda. Malımız olsun ancak doğru yoldan olsun. Bizim kendimizi yeni Türkiye'ye kilitlememiz lazım. G20'nin dönem başkanlığını üstlendik inşallah bunu başarılı bir şekilde götüreceğiz. Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın belirlediği yeni Türkiye olgusunu daha da yükseltecek çalışmalara imza atmamız gerekiyor. Dün, dünde kaldı. Artık yarını konuşmamız gerekiyor. Türkiye'nin ihracatında hızlı bir artış var. 12 yılda ülkemiz ihracatını 5 katına çıkardı. Ama bu yetmiyor. İhracatımız geçen yılın ayına göre yüzde 7,3 artarken ithalatımız yüzde 1 buçuk geriledi. Bu sevindirici bir haber" dedi.

Dinamik nüfusun istihdamla buluşması gerektiğini belirten Kılçık, "Önümüzdeki 1 yıl içinde bütün önemli toplantılarda bütün önemli konularda KOBİ'lerin ekonomideki rolüne dikkat çekmek zorundayız. G20 dönem başkanlığını sırasında KOBİ'ler ve KOBİ'lerin ortaya çıkardığı istihdam potansiyelini sürekli gündemde tutmamız gerekiyor. Zira işsizlik rakamlarımız artık çift haneli rakamlara geldi. Daha çok hizmet istihdamını öne çıkaracak yatırımlara da ihtiyacımız var"diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından MÜSİAD Başkanı Kurt Ali Kılçık ve Genç Müsiad Gaziantep Şubesi Başkanı Cihan Çelenk tarafından Umut Sav'a plaket takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hamdi Bey Ali Kılçık Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title