Haberler

Müsiad Başkanı İsmail Çakmak 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak, Zafer Bayramı hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.

MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak, Zafer Bayramı hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.

Çakmak, açıklamasında "Yüce Türk Milleti'nin verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan, "30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümünü milletçe kenetlenerek kutluyoruz.

Bu anlamlı gün nedeniyle vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için, azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimizi ve şehit ailelerinin "30 Ağustos Zafer Bayramını içtenlikle kutluyorum. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı ve Ay yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni onurla korumanın yolunun milletçe kenetlenmekten başka çıkar yolu olmadığını da belirtmek istiyorum. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu inançla, dün olduğu gibi bugün de vatanımızın huzur ve güvenliği için canla başla mücadele eden, bu uğurda kanlarını ve canlarını feda eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çakmak Düzce Politika Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

Bakmadan Geçme

Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

title