Haberler

Muratpaşa Belediyesi Güvenlik Görevlilerine Eğitim Semineri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü’nce Muratpaşa Belediye Başkanlığında görev yapan 150 özel güvenlik personeline, genel kolluk ile özel kolluğun koordineli bir şekilde çalışmasını sağlayarak kent güvenliğine daha fazla katkı sağlanması konusunda eğitim semineri verildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü'nce Muratpaşa Belediye Başkanlığında görev yapan 150 özel güvenlik personeline, genel kolluk ile özel kolluğun koordineli bir şekilde çalışmasını sağlayarak kent güvenliğine daha fazla katkı sağlanması konusunda eğitim semineri verildi.

Muratpaşa Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde Özel Güvenlik Şube Müdürü Aşkın Kızık tarafından özel güvenlik mevzuatı ve kollukla işbirliğinin geliştirilmesi, Olay Yeri ve İnceleme Şube Müdürü Ali Aslan Şahin tarafından olay yerinin, delillerin korunması ve karartılmasının önlenmesi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Kerim Deveci tarafından narkotik maddeler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Umut Akça tarafından illegal örgütlerin muhtemel eylemlerine karşı yapılması gerekenler ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli amirler tarafından Muratpaşa ilçesinin özelliklerine göre hassas olunması ve dikkatlerin artırılması gereken diğer asayiş konuları hakkında bilgilendirme yapıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title