Haberler

Muhtarlar Adıyaman'da Buluşacak

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 27. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısı 27 Mayıs Cuma günü Adıyaman’da yapılacağı bildirildiAdıyaman Köy ve mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğini ve Adıyaman Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, federasyon ve dernek başkanları ile 100’e yakın muhtarın katılması bekleniyor.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 27. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısı 27 Mayıs Cuma günü Adıyaman'da yapılacağı bildirildi

Adıyaman Köy ve mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğini ve Adıyaman Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, federasyon ve dernek başkanları ile 100'e yakın muhtarın katılması bekleniyor. Barışın ve huzurun başkenti Adıyaman'da muhtarları ağırlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Türkiye Muhtarlar konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş, "İki gün sürecek program kapsamında Adıyaman Üniversitesini ve Pirin Perre Antik Kenti gezerek konuklarımıza buraları yakından tanıtmaya çalışacağız. Sayın valimize, belediye başkanımıza ve rektörümüze nezaket ziyaretlerde bulunacağız. Programımızın ikinci gününde ise barış, dostluk ve kardeşlik adlı konferansımızın ardından konuklarımızla birlikte Nemrut Dağı zirvesine çıkacağız. Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlama adına hazırlıklarımıza başladık. Bu kapsamda bizlere her türlü desteği sağlayan ve programı ortaklaşa gerçekleştireceğimiz Adıyaman Belediyesine, Adıyaman Valiliğimize ve Adıyaman Üniversitesine verecekleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kulandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Akdeniz Adıyaman Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title