Haberler

Müdürler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Gezdi

Geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasına taşınan Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen ve Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu tarafından incelendi.

Geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasına taşınan Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen ve Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu tarafından incelendi.

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Cahit Gökalp tarafından, merkezin idare, poliklinik, bekleme salonları, yemekhane, yönlendirme ve diğer bölümleri gezdirildi. Müdürler, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin modern bir binada ağız ve diş sağlığı hizmeti sunacağını ifade etti.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Hayırsever Abuzer Yıldırım tarafından karkas inşaatı tamamlanan ve Sağlık Bakanlığı tarafından ikmal inşaatı yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Adıyaman'ın 30 yıllık ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olduğunu dile getirdi.

Taş, 60 ünitelik yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Buradaki ünitelerimiz diş üniteleri ve teknik donanımı çağın gereklerine uygun hale getirildikten sonra teslimatını yaptık. Hasta bekleme alanları ferah-rahat, muayene üniteleri de aynı şekilde ve çağın gereklerine uygun şekilde yapıldı. Hizmetin etkin ve kaliteli verilmesi için bütün ayrıntılar düşünüldü. Bu konuda gerek Kamu Hastaneler Birliği, gerek Hastane Başhekimimiz, gerek hastane yönetimimiz kendi idaresindeki yönetim kadrosu cansiperane çalıştılar. Adıyaman'a yakışır bir hizmet birimi oluşturuldu. Adıyaman'a hayırlı uğurlu olsun. Bu arada hastanemizin eski binasından yeni binasına taşınması esnasında bazı aksaklıklar oldu. Bir müddet de ufak tefek aksaklıklar olabilir. Bu konuda değerli Adıyaman halkının hoşgörüsüne sığınıyoruz. Bu vesileyle yeni Ağız ve Diş Sağlığı hastane binasının Adıyaman'a kazandırılması noktasında büyük katkılarından dolayı başta hayırsever hemşerimiz Abuzer Efendi'ye, AK Parti Adıyaman Milletvekillerine, Sayın Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sağlık alanında temeli atılan hizmet binalarının birer birer hizmete girmeye başladığını ifade eden Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr, Hüseyin Şen, "Temeli atılan binalarımız sırasıyla hizmete girmeye başladı. Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz bunlardan birisi. Şu anda 60 ünitelik merkezimiz hizmet vermeye başladı. Hastanemiz bölgede bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri arasında en büyük merkezlerinden birisi haline geldi. Hem binanın fiziki yapısı, hem de binada kullanılan malzemelerin en kalitelisi alınmaya çalışıldı. Vatandaşlarımız geldikçe bunu çok iyi fark edeceklerdir. İnşallah hem kaliteli binamızla, hem de kaliteli malzemelerimizle uzun bir süre Adıyaman halkına hizmet verecektir. İnşaatı devam eden diğer binalarımızın da yavaş yavaş hizmete girmesiyle birlikte Adıyaman halkı alabileceği en kaliteli sağlık hizmetini alabilecektir. Bizlerde gerek yöneticiler, gerek hekimlerimiz gerekse diğer personellerimiz de en kaliteli sağlık hizmetini vermeye gayret edeceğiz. Eski Ağız ve Diş Sağlığı merkezimizden yeni binamıza taşınma esnasında bazı ufak tefek aksaklıklar oluştu vatandaşlarımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz. Kısa süre içerisinde oluşan aksaklıkların giderilmesi yönünde gayret gösteriyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Mehmet Emin Taş Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title