Haberler

Müdür Aydın'a Sendikacılardan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Gediz Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Eğitim-Bir-Sen Gediz Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Yönetim Kurulu Üyelerine kafile başkanlığı eden Eğitim-Bir-Sen Gediz İlçe Temsilcisi Ali Arısoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın'a başarı dileklerini sundu ve kendisini bu göreve atanmasından dolayı tüm eğitim camiası adına kutladıklarını söyledi.

Sendika Temsilcisi Ali Arısoy, "Sayın Ahmet Aydın'ın ilçemiz eğitimine büyük katkıları olacağına inancımız tamdır. Bu yönde olumlu görüşler aldık. Bizlerde çok memnun olduk. Eğitim Bir-Sen kamu çalışanlarının yetkili sendikası olarak her zaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yanında olacaktır. Eğitimci olarak kendilerine destek vereceğimizi, eğitim öğretim çıtasının, okullaşmanın, öğrencilerin ve personellerin sorunlarının giderilmesi hususunda yapılacak çalışmalara katkı vereceğimizi ifade etmek isterim. Kendisine görevinde başarılar dilerim" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın da, Eğitim-Bir-Sen Gediz İlçe Temsilciliğinin ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Ahmet Aydın Ali Arısoy Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title