Haberler

Minik Öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Andı

Akçakale Süleymanşah İlkokulu tarafından 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için anma programı düzenlendi.

Akçakale Süleymanşah İlkokulu tarafından 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için anma programı düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programına Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Ay, kıbrıs gazileri, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Programda şehitler için Kuran-ı Kerim okundu ve akabinde ise 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili slayt gösterimi sunuldu. Programın sonunda ise öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Programda konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında bir araya geldiklerini belirterek, "15 Temmuz gecesi, millet olarak takdire şayan bir güç gösterdik. Ben ilçe kaymakamı olarak özelikle Akçakale'de hemşehrilerimizle birlikte bulunduğumuz bu okul bahçesinde sadece Akçakale'ye, Şanlıurfa'ya, Türkiye'ye değil dünyaya gür bir seda ile demokrasi aşkımızı, ülke sevgimizi, millet sevgimizi gösterdik. FETÖ denen terör örgütüne, din istismarcılarına bu milletin bir olduğunu, tek vücut olduğunda neler yapabileceğini gösterdik. Eğitim ve öğretim yılının ilk günlerinde bu bilinci çocuklarımıza aşılayan öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam Fırat, "Her yıl 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenleyeceğiz. Böylece demokrasi şehitlerimizin hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız. Ayrıca 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Programının ardından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz konulu resim sergisi gezildi. Kaymakam Eyüp Fırat yaklaşık 200 öğrenciye oyuncak ve kırtasiye malzemesi dağıttı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çetin Eyüp Fırat Akçakale Ömer Ay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title