Haberler

Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Brüksel Temsilciliğini Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bürüksel temsilciliğini ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bürüksel temsilciliğini ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve UETD Brüksel Şubesi Başkanı Nuri Acar ile birlikte, AK Parti Brüksel temsilciliğini ziyaret ederek, Brüksel Temsilciliği Başkan Yardımcısı Asiye Bilgin ve temsilcilikteki partililerle sohbet etti. Asiye Bilgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Brüksel temsilciliğinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Tunç'ta, AK Parti'nin Brüksel'de temsilcilik açmış olmasının çok önemli olduğunu belirterek, Avrupa Birliği ile müzakere süreci devam eden Türkiye'nin Avrupa Parlamentosunun bulunduğu Brüksel'de ve Türk vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bu ülkede temsilcilik açmış olmasının önemli bir boşluğu gidereceğini, buradaki vatandaşlara ulaşmak, onların sorunlarının çözümüne yardımcı olmak, Türkiye'de olup bitenler hakkında Avrupa'yı doğru bilgilendirmek için AK Parti temsilciliğinin önemli bir avantaj sağlayacağını kaydetti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Brüksel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title