Haberler

Milletvekili Nazlı'nın Başlattığı Kampanya İnanılmaz Destek

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı’nın sosyal medya aracılığıyla başlattığı kampanyaya tüm Türkiye’den mesaj ve destek yağdı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'nın sosyal medya aracılığıyla başlattığı kampanyaya tüm Türkiye'den mesaj ve destek yağdı. Twitter'da Türkiye gündemine girdi.

Milletvekili Nazlı'nın #KütahyadanVana başlığı ile başlattığı kampanya Twitter Türkiye'de TT listesinde 3. sırada yer buldu.

Milletvekili Nazlı, "Kütahya'dan Van'a. Batıdan Doğuya Kitap Yolculuğu" kampanyası ile Van İpekyolu'nda kurulacak kütüphanenin kitap ihtiyacının karşılanmasını hedefledik. Başlattığımız sosyal medya kampanyası ile hemşerilerimizden ve takipçilerimizden konu ile ilgili desteklerini istedik. ve büyük bir ilgi gördük. Kampanyamız Twitter Türkiye gündeminde 3. sırada yer buldu.Van İpekyolu'nda kurulacak kütüphanemiz için, İlkokul, ortaokul ve lise çağındaki genç umutlar için desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize ve sosyal medya takipçilerimize teşekkür ediyorum" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şükrü Nazlı Ak Parti Türkiye Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title