Haberler

Milletvekili Köse, Manavgat'ta Demokrasi Nöbetine Katıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde demokrasi nöbetine katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, Türk milletinin darbe girişimine darbe yaparak cevap verdiğini söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi'nde demokrasi nöbetine katılan AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, Türk milletinin darbe girişimine darbe yaparak cevap verdiğini söyledi.

Manavgat Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetine, AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Köse, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Demokrasi nöbetinde Milletvekili Köse, Türkiye genelinde olduğu gibi Manavgat'ta da vatandaşların meydanı hınca hınç doldurarak demokrasisine ve Cumhuruna sahip çıktığını söyledi.

Darbe girişiminin yaşandığı gece Kumluca ilçesinde olduğunu hatırlatan Köse, oradan Antalya'ya geldiklerini, gördükleri manzarayı ömrü boyunca unutmasının imkansız olduğunu belirtti. Antalya Cumhuriyet meydanında 15 binin üzerinde insanın toplanmış olduğunu, tek vücut olduğunu kaydeden Köse, ülkesine, cumhuriyetine, cumhuruna böylesine sahip çıkan bir milleti ve bu milletin ülkesini kimsenin yıkmasının mümkün olmayacağını dile getirdi. Antalya'dan milletin meclisine gitmek üzere yola çıktığını belirten Köse, "5-6 saatlik yolu 9-10 saatte alabildik. Yolda tankların ve darbecilerin Ankara'ya ulaşmasını engellemek isteyen vatandaşlarımız araçları ve iş makinalarıyla barikatlar kurmuş kimlik kontrolü yapıyordu. Milletimizin duyarlılığı hepimizi duygulandırdı. Bir kez daha Türk Milletiyle gururlandık. İşte ilk günden itibaren bugüne kadar gelinen süreçte Cumhurunun tek bir sözüyle küçücük telefondaki büyük devasa görüntüsüyle sokaklara davet etmesi üzerine sokaklara meydanlara dökülen her partiden her düşünceden tek ortak paydası Türkiye ve demokrasi olan vatandaşlarımız 15 Temmuz akşamından bugüne kadar meydanları bir an bile boş bırakmayarak gücünü göstermektedir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat AK Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title