Haberler

Milletvekili Erdoğan'dan Teşkilata Teşekkür Ziyareti

25. Dönem milletvekilliği aday listesinde yer almayan Milletvekili Mehmet Erdoğan, parti teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

25. Dönem milletvekilliği aday listesinde yer almayan Milletvekili Mehmet Erdoğan, parti teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

İki dönem AK Parti'den milletvekilliği yapan ve 25. dönemde aday gösterilmeyen Milletvekili Mehmet Erdoğan, parti teşkilatıyla bir araya gelerek, seçim sürecinde ve sonrasında partisine hizmet edeceğini vurguladı.

Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın teşkilata yaptığı ziyarette İl Başkanı Seyfettin Bilen, Milletvekili adayı Adnan Boynukara, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve parti teşkilatı hazır bulundu.

İl Başkanı Seyfettin Bilen ve milletvekili adayı Adnan Boynura, Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın AK Parti davasına verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, hizmetin sadece milletvekilliği ile değil, milletvekili olmadan da millete hizmet edilebileceğini belirterek, "İki dönem milletvekili oldum. Adıyaman'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Mazlumların umudu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na yol arkadaşı olma bahtiyarlığına ulaştım. AK Parti ile çok güzel hizmetler yapıldı. Hemşerilerimizden aldığım emanete sahip çıktım; emanete ihanet etmedim. Genel seçim, yerel seçim, referandumda hep partimin yanında oldum. Siyasetçilere yakışan memleketine hizmet etmek, güzel eserler bırakabilmektir. Çok şükür bunlar gerçekleşti. Hemşerilerime karşı yüzüm kara çıkmadı, başım eğik bir şekilde gezmiyorum, aday olsam da olmasam da partimizin emrindeyim.

Sadece milletvekili olarak değil, milletvekili olmadan da millete hizmet edilir. Ankara'dan milletimin emrindeyiz. Bizi bu güne kadar destek veren yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimiz ve AK Parti ailesine teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmaları kamuoyuyla paylaşan Adıyaman'da ki basın mensuplarına da teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Hakan Gürsoy Adıyaman Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title