Haberler

Milletvekili Çelik Yetimlerle Buluştu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantepli yetim çocuklarla yemekte buluştu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantepli yetim çocuklarla yemekte buluştu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'teki yetim çocuklarla öğle yemeğinde bir araya geldi. Özel bir restoranda gerçekleşen program yoğun ilgi gördü. Yetim çocuklar Şahin ve Candemir Çelik'e yoğun sevgi gösterisi düzenledi.

"Sanki dünyanın anayasasını yapıyoruz"

Milletvekili Canan Candemir Çelik yola çıkarken insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığıyla hareket ettiklerini belirtti. Yetimlerin emanet olduğunu belirten Çelik, "izler bize Peygamberimizin emanetisiniz. Çok güzel ve anlamlı bir etkinlikte bir aradayız" dedi. 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Yeni Anayası referandumunu da değerlendiren Çelik, Türkiye'ye karşı son dönemlerde tutum değiştiren dünya devletlerini de eleştirdi. Çelik, "Sizler bize Peygamberimizin emanetisiniz. Çok güzel ve anlamlı bir etkinlikte bir aradayız. AK Parti olarak yola çıkarken bir şey söyledik, insanı yaşat ki devlet yaşasın. Çünkü insana hizmet etmek devletin güçlü olmasını sağlar. Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemeyen şer odakları var. İçer de ve dışarıda bugün 7 düvele karşı değil 77 düvele karşı mücadele ediyoruz. 16 Nisanda sizlerin desteğiyle vesayetçilere şer odaklarına dur diyeceğiz. Biz bugün anayasamızı yaparken sanki Türkiye'nin değil de, bütün dünyanın anayasasını yapıyoruz. Böyle bir tablo ortaya koyuyorlar. Üzerime geliyorlar. Ama biz bunlara 16 Nisanda güçlü bir evetle bunlara hak ettikleri dersi vereceğiz" dedi.

Yoğun sevgi gösterisi altında salona gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, yetimlerin bizlere peygamberimizin emaneti olduğunu belirterek, belediye olarak sonuna kadar yetimlerin yanında olacaklarını söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Canan Candemir Çelik Fatma Şahin Gaziantep AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title