Haberler

Milletvekili Bakbak, Okullarda İncelemelerde Bulundu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, okullarda yetişen genç öğrencilerin sportif ve sosyal faaliyet yönünde iyi olanların önünün açılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, okullarda yetişen genç öğrencilerin sportif ve sosyal faaliyet yönünde iyi olanların önünün açılması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Derya Bakbak, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ile birlikte Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Mustafa Sertkaya ve idarecilerden okul hakkında bilgi alan Bakbak, okulun fiziki yapısı ve yolu ile sıkıntıları not aldı. Bakbak, gelecek yıl ilk mezunlarını verecek olan okulun başarılı olması için idarecilerden ve öğretmenlerden daha fazla çaba göstermelerini istedi. Gelen talepleri not ettiğini söyleyen Bakbak, taleplerin karşılanması için ilgili makamlarla görüşeceğini belirtti.

Öğrencilere eğitim ve öğretimin yanında sporla da uğraşmalarını tavsiye eden Bakbak, "Sizler bizim moral depolarımızsınız. Çağdaş ve refah Türkiye'nin gelecek vaad eden gençlerisiniz. Türkiye'nin geleceğini, siz gençler sayesinde umut dolu görüyorum. Ecdadına layık siz gençlerin Türkiye'yi daha da yükseklere taşıyacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bakbak, okulun öğrencilerinden TRT ve Liverpool Kulübü işbirliği ile düzenlenen "Futbol Prensi" yarışmasına katılarak başarılı olan Fetullah Özdemir'i de kutlayarak, eşofman takımı hediye etti. Genç yeteneğin, okulunu ve Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Bakbak, bu tür öğrencilerin hem okul hem aile hem de toplum tarafından desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Genç sporcu Fetullah Özdemir ise, Milletvekili Derya Bakbak'tan okullarına bir spor salonu yaptırılmasını istedi. Bakbak, öğrencinin bu isteğini de not aldığını ve ilgili makamlarla görüşeceğini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Derya Bakbak Gaziantep Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

title