Haberler

MHP Talas'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Kadın Kolları tarafından Talas Anayurt'ta Dünya Kadınlar Haftası nedeniyle bir program düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Kadın Kolları tarafından Talas Anayurt'ta Dünya Kadınlar Haftası nedeniyle bir program düzenledi. Katılımın yoğun olduğu toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke'de katıldı. Başkan Mete Eke, burada yaptığı konuşmasında Türk Kadınının toplumdaki yerine değinerek "Türk Milletinin, Milli Kimliği ile oyun oynamak isteyenler yine Türk Milletinin sağduyusu ve itidalli duruşu bu kötü niyetlere geçit vermeyecektir" dedi.

Demet Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş, Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan, Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını Milliyetçi Hareket Partisi Talas Kadın Kolları Başkanı Mesude Vural, yaptı. Tüm katılımcıları teşekkür eden Vural, Türk kadının milli mücadelede gösterdiği vefa ve fedakarlık örneğini Halide Edip Adıvar'ın hayatından kesitler sunarak anlattı.

Daha sonra söz alan MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Erhan'da Kadının toplumdaki yerini anlatarak

"Güzel ülkemizin fedakar kadınları sizleri anlatmaya ne kelimeler ne de sayfalar yetmez sizler bir ana sizler bir eş sizler bir çiçek sizler vazgeçilmezsiniz. Dün olduğu gibi yarında yaşamın her alanında saygın yeriniz de kalacaksınız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise kadınların Türk Aile yapısının temel direği olduğunu söyledi.

"Türk Milleti'nin içinde bulunduğu, ayrıştırmanın, ötekileştirmenin, Millet Mefhumunun ve Türk Milliyetçiliğinin ayaklar altına alınmak istendiği bu kötü günlerde böyle bir coşkulu kalabalığın bir araya gelerek bu gidişatı müteala ve müzakere etmek çok önemli bir görev olduğunun altını çizen Başkan Eke, " Milliyetçi Hareket Partisi olarak başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ve İl Teşkilatı olarak bu saldırılara karşı var gücümüzle karşı koyacağız. Türk milletinin tarih sahnesindeki Millet olma mücadelesinin, anlam ve önemini her yerde anlatacağız" dedi.

Türk Milletinin, Milli Kimliği ile oyun oynamak isteyenler yine Türk Milletinin sağduyusu ve itidalli duruşu bu kötü niyetlere geçit vermeyecektir diyen Eke söyle devam etti:

" bu vahameti büyük tehlikenin karşısında kadınlarımızın da göstereceği dik duruş, alacakları tavır, tarihe not düşecektir. İnancım ve kanaatim odur ki; Türk Kadınını Çanakkale'de, Erzurum'da, Gaziantep'de ve Kahramanmaraş'taki vermiş olduğu mücadelenin daha fazlasını vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın."

Konuşmaların ardından programa katılan partililere kitap ile karanfil hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Vural Türk Talas Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title