Haberler

MHP'li Musa İlhan Kitaplarını Bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26. dönem Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, özel kütüphanesinde yer alan kitaplarından 400 adedini Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ne bağışladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26. dönem Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, özel kütüphanesinde yer alan kitaplarından 400 adedini Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ne bağışladı.

Seçim çalışmalarına Kuşadası'nda devam eden MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, ilk önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve partililer ile bir süre sohbet eden İlhan, başlattığı kitap kampanyasına Kuşadası'nda da sürdürdü.

Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ne de ziyaret eden İlhan, derneğe kitap bağışında bulundu. Bağışta bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirten İlhan, "Kütüphanemde yer alan 2 bin 500 adet kitaptan bir miktarını derneğinize vermeyi uygun buldum. Çok güzel bir kütüphanesi var. Ben de dini, milli, Türk ve dünya klasiklerden oluşan 400 civarındaki kitabımı derneğimize hediye ediyorum" dedi.

Şehitlerin en önemli değerlerimiz olduğunu söyleyen Musa İlhan, Bu memleket için canlarını ve kanlarını vermiş başta Atatürk ve arkadaşları olmak üzere dünden bugüne ülkemiz için canlarını feda eden şehitler için dua etti. İlhan, "Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer'in gayretleriyle bir kütüphane oluşturduğunu duydum. Kitaplardan daha çok kimsenin faydalanmasını istediğim için bağışta bulundum. Kitap dostlarına bol ve iyi okumalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer de kitap bağışında bulunan Musa İlhan'a teşekkür etti. Musa İlhan'a, MHP Kuşadası ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Bayraktar Kuşadası Aydın Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

title