Haberler

MHP'li Akıllı'dan Muhtarlara Mektup

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili ve Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Antalya’daki bütün muhtarlara birer mektup göndererek, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde ülkenin geleceğine sahip çıkmalarını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili ve Milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Antalya'daki bütün muhtarlara birer mektup göndererek, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde ülkenin geleceğine sahip çıkmalarını istedi.

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Antalya'da 903 mahalle muhtarına 1 Kasım seçimlerine dönük olarak birer mektup gönderdi. Mektubunda muhtarların halkın takdir ve teveccühü ile seçilmiş önder kişilikler olduğunu belirten Akıllı ülkenin sorunlarını kendileriyle paylaşmayı, siyasi, ahlaki ve vicdani bir görev olarak gördüğünü belirtti. Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı hükümetin uyguladığı yanlış dış politikalar sonucu ülkemizin uluslararası alanda itibarsızlaştığını, çevresinde bir tek dost ülkenin kalmadığını ifade ederek, "MHP; bölünmeye, hırsızlığa, adaletsizliğe ve vesayete "Hayır"; huzura, kardeşliğe, refaha ve güvenli bir geleceğe "Evet" demiştir."

MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, Muhtarların maaşını 1400 TL yapacaklarını, ihtiyar heyetine de 150 TL huzur hakkı vereceklerini ayrıca muhtarlıkların elektrik, su, doğalgaz ve internet gibi ihtiyaçlarının da karşılanacağını söyledi. Köy odalarının ve muhtarlık hizmet bürolarının yapımını ve zorunlu giderlerini belediyelere yaptıracaklarını ifade eden Akıllı, "Muhtarların il genel ve belediye meclislerinde temsil edilmelerini de sağlayacağız" dedi.

Mektubunda muhtarları ülkenin geleceğine sahip çıkmaya çağıran Akıllı, "MHP, toplumsal onarımı ve huzurlu bir geleceği kurabilecek kadro, azim ve projelere sahiptir. Bizim tek ihtiyacımız sizlerin MHP'ye destek vererek "Ülkenin geleceğine" sahip çıkmanızdır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tarkan Akıllı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title