Haberler

Mersin Yenişehir Belediyesi Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımları Yaptı

Güncelleme:

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehirli üniversite öğrencilerine eğitim yardımlarının ilk ödemelerini yaptı. Lisans ve ön lisans öğrencilerine verilen nakdi eğitim desteği ile belediye gençlere destek olmayı sürdürüyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehirli üniversite öğrencilerine sağladığı eğitim yardımlarının ilk ödemeleri yatırıldı. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Yenişehirli 843 üniversiteli gencimize ulaşan bu eğitim yardımlarının, başarılarınıza katkı sunmasını diliyorum. Daima yanınızdayız" dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, devlet üniversiteleri ile Türkiye veya KKTC'de bulunan vakıf üniversitelerine tam burslu olarak eğitim gören Yenişehirli öğrencilere ilk yıl için nakdi eğitim desteği veriyor. Lisans öğrencilerine 6500 TL, ön lisans öğrencilerine ise 3000 TL olarak verilen eğitim yardımlarının ilk ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırıldı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Bilgiyle donanmış, eğitimli ve düşünce yeteneği gelişmiş gençlerimiz ülkemizin geleceğini şekillendirecek. Bunu hiçbir zaman unutmuyor ve onlara güveniyoruz. Zor koşullar altında eğitim hayatlarını sürdürdüklerini çok iyi biliyoruz. Yenişehir Belediyesi olarak kentimizde gelen üniversiteli gençlerimize yurt ve misafirhanemizle barınma imkanı sunarken, hayata geçirdiğimiz Öğrenci'Ye projesi ile de esnaflarımızla iş birliği yaparak, öğrencilere ücretsiz yemek desteği veriyoruz. Elbette Yenişehirli üniversiteli gençlerimizi de unutmuyor ve her yıl nakdi yardımlarla eğitim hayatlarına katkıda bulunuyoruz. Öğrencilerimizin yanındayız, kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Mersin Yenişehir Eğitim Desteği Yenişehir Yenişehir Mersin Belediye Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title