Haberler

Mersin Valisi Güzeloğlu'ndan Veda Ziyaretleri

Kocaeli Valiliğine atanan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, veda ziyaretleri kapsamında Tarsus ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Kocaeli Valiliğine atanan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, veda ziyaretleri kapsamında Tarsus ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Güzeloğlu'nun veda ziyareti için Tarsus Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törene AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Kaymakam Hasan Göç, Emniyet Müdürü Haydar Çelik, Jandarma Komutanı yüzbaşı Yavuz Bulut, Belediye Başkan yardımcıları Ali Şimşek ve Hüseyin Boro, meslek odası başkanları ve muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Vali Güzeloğlu, törende yaptığı veda konuşmasında, Tarsus'un insanlarıyla birlikte Türkiye'nin en önemli ilçelerinden birisi olduğunu söyledi.

Temel düsturunun görev yaptıkları yere ve orada yaşayanlara hizmet olduğunu belirten Güzeloğlu, "Önemli olan gökkubbede hoş bir sada bırakmak ve öyle kalabilmektir. Yeni bir göreve atanmak, yeni bir doğum ve doğmaktır. Bu yolculuk kaçınılmazdır. Yaşanır ve biter. Bittikten sonra da hayırla yad edilmektir. Mersin'deyken de kapımız ve gönlümüz herkese açıktı. Yeni görev yerimiz olan Kocaeli'nde de aynı şekilde kapımız ve gönlümüz her zaman açık olacaktır. Yolu Kocaeli'ne düşen herkesi bekliyorum. Hakkınızı helal edin, benim de hakkım size geçmiş ise helal olsun" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun ise Güzeloğlu ile Mersin'in eksikliklerinin giderilmesinde, halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesinde, eğitimde başarının ve kalitenin yükseltilmesinde, köylere yapılacak hizmetler konusunda el ve gönül birliği içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

Güzeloğlu'nun Kocaeli'nde de aynı şekilde başarılı bir çalışma dönemi geçireceğine yürekten inandığını aktaran Uzun, Güzeloğlu'na yeni görev yerinde başarı diledi.

Kaymakam Göç de Mersin Valiliği'ni en iyi şekilde layıkıyla yapan Güzeloğlu'nun ilçeye yaptığı hizmetleri halkının asla unutmayacağını belirterek, yeni görev yerinde başarılı olmasını temenni etti.

Törenin ardından Güzeloğlu Tarsuslu Gazetecilerle selfie çektirdi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Basri Güzeloğlu Tarsus Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title