Haberler

Mersin Kültür Festivali'ne Doğru

1.Mersin Kültür Festivali Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Kaçmaz, festivalde derneklerin yöresel yiyeceklerini, folklorik değerlerini ve el sanatlarını tanıtma fırsatı bulacaklarını belirtti.

1. Mersin Kültür Festivali Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Kaçmaz, festivalde derneklerin yöresel yiyeceklerini, folklorik değerlerini ve el sanatlarını tanıtma fırsatı bulacaklarını belirtti.

Mersin Bürokrat ve İş Adamları Derneği'nden (MEBİDER) yapılan yazılı açıklamaya göre, 1. Mersin Kültür Festivali çalışma komitesi, ikinci hazırlık toplantısını derneğin toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Festivalin organizasyon komitesi başkanı Kemal Kaçmaz, festivali ekim ayının ilk haftasında gerçekleştirmeyi düşündüklerini belirtti.

"Biz Mersiniz, Mersin Türkiyedir" temalı kültür festivalinin hazırlık çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Kaçmaz, şunları kaydetti:

"Kültür ve sanat derneklerimizin özveri ile çalışmaları da bizi mutlu ediyor. Festival, Mersin'in tanıtımına önemli katkı sağlayacak. Festivalde derneklerimiz yöresel yiyeceklerini, folklorik değerlerini ve el sanatlarını tanıtma fırsatı bulacak. Diğer taraftan da Mersin'de huzur ve barış içinde yaşadığımızı duyurma fırsatı bulacağız."

Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kaçmaz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title