Haberler

Menderes Türel: "Side Bizim İçin Özeldir"

ANTALYA (İHA) – AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut ile birlikte Side’de seçim bürosu açılışına katıldı.

ANTALYA (İHA) – AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut ile birlikte Side'de seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışa eski milli futbolcu Tanju Çolak da katılarak, adaylara destek verdi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Side ve Sidelilerin Manavgat için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Her Manavgatlı için olduğu gibi benim için de Side ve Side halkı çok özeldir. Side kurucularının tarihine baktığımızda Side'nin kurucularının Osmanlı İmparatorluğu'nun uç beyleri Akıncılar olduğunu görmekteyiz. İslamiyet'i ve Türk kültürünü yaymak ve yaşatmak amacıyla Konya'dan Girit'e giden ve orada iskan ettirilen, Osmanlı'nın zor günlerinde tekrar Side'ye dönüp yerleşen insanların torunlarısınız. O gün bugündür Manavgat kültürüne çok önemli katkılar koydunuz. Side'den bizler ve Türkiye çok şeyler öğrendi. Eğer bugün Manavgat'ta, Antalya'da, Türkiye'de turizm varsa Sideliler sayesindedir. Side ve Sidelilerin Manavgat ve Antalya turizmine öncü olduğunu herkesin bilmesi lazım. Bugün Manavgat ekonomisi tamamen turizme dayanıyorsa bunda Sidelilerin büyük katkısı vardır. İşte bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda Side'ye hizmet etmek Manavgat, Antalya ve Türk turizmine hizmet etmektir. Biz bunun bilincindeyiz. Sizlerin destekleriyle Manavgat Belediyesi'ni AK Parti kazanırsa bilmelisiniz ki birinci önceliğimiz Side olacaktır. Çenger'den Gündoğdu'ya kadar otellerimizin tamamının yurtdışı tanıtımlarında Side ibaresi kullanılmaktadır. Biz biliyoruz ki bölgemize gelen turistlerin tamamına yakını Side markasına gelmektedir. Bu markanın üzerine artı koymak hepimizin asli görevi olmalıdır. Benim Side veya Manavgat'ın bir başka beldesine gittiğim zaman içim açılıyor ve Manavgat'ın geleceğine dair umutlanıyorum. Manavgat Belediyesi ile beldeleri kıyasladığımız zaman 10 belediye içerisinde en başarısız belediyenin Manavgat merkez belediyesi olduğunu görmekteyiz" dedi.

Side ve Manavgat'ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ise, "Ben bu topraklarda doğdum, çocukluğum buralarda geçti. Çocukluğumda Manavgat Şelalesi'nde, Side'de annemin babamın elinde çok gezdim. Doğduğumda beni kucağına alan Nuri amcamın, Gölcük Nuri'nin evine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra mezarına gidip dua ettikten sonra buraya geldim. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Doğduğumda beni kucağına alan büyüklerimle yaşamış bir kardeşiniz olarak huzurunuzda bulunuyorum. Sevgili Sideliler biz sizleri sadece seçim dönemlerinde hatırlamıyoruz. Her zaman sizleri ziyaret ettik. Seçimden önce de, seçimden sonra da geldik ve gelmeye devam edeceğiz" dedi.

TANJU ÇOLAK: "TÜREL VE BARUT'A KEFİLİM"

Menderes Türel ve Recep Barut'a destek vermek amacıyla seçim bürosu açılışlarına katılan eski milli futbolcu, Altın Ayakkabı sahibi ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Menderes Türel ve Recep Barut'a kefil olduğunu belirterek, herkesten onlara destek vermesini istedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Manavgat Antalya Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title