Haberler

MENDER Engelli Çocukların Yeni Yılını Kutladı

Güncelleme:

Marmaris Engelli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği, engelli çocuklara yeni yıl kutlaması yaptı.

Marmaris Engelli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER), engelli çocuklara yeni yıl kutlaması yaptı.

Yaklaşık olarak 350 engelli çocuk ve ailesinin katıldığı kutlamada çocuklar gönüllerinde eğlenip yeni yılın gelişini kutladı.

Yeni yıl partisinin başlangıcında bir konuşma yapan MENDER Başkanı Şennur Ünlü, "Derneğimizin kurulduğundan beri 3. kez organize ettiğimiz yılbaşı şenliğini başlatmış bulunuyoruz. Aralık ayında çok güzel etkinliklere imza attık. 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle 02 Aralık'da Özel Türk Koleji ana sınıfı öğrencileri öğretmenlerinin eşliğinde yapmış oldukları turşu ve reçelleri velilerinin desteğiyle satış yaparak elde edilen geliri derneğimize bağışta bulundular." şeklinde konuştu.

Etkinlikte Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü de, "Hepimiz normal hayatımıza ediyor olabiliriz ama hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım ki hepimiz engelli adayıyız. Evimizin kapısından dışarıya adımımızı attığımızda başımıza ne geleceğini hiçbir zaman bilemiyoruz. Bu konuda bu çocuklarımıza her türlü desteğin vatandaşlarca ve resmi görevlilerce yapılması gerektiğine inanıyoruz "dedi. Marmaris Belediye Başkanı Muhammet Ali Acar "Sizler hepiniz bizim için çok özelsiniz. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, sizleri topluma kazandırmak için verilen emeklerin yeterli olmadığını düşünüyorum. Ama her geçen zaman sizlere katkının herkes tarafından el uzatılarak daha da yoğunlaştırmak düşüncesiyle sizlerin yeni yılını yürekten kutluyorum. Ailelerle birlikte yeni yılda hepinize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum" dedi.

Kutlama konuşmalarından sonra eğlence başladı. Martı Özel Rehabilitasyon Merkezinden gelen zihinsel ve bedensel engelli çocuklar için palyaço Vip Star Animasyon ve Organizasyon şirketi Orhan Kirizman gösteri yaptı. Cebbar Orkestra tarafından canlı çalınan şarkılar eşliğinde eğlenen engelli çocukların yüzleri gülüyordu. Ailelerin de katıldığı kutlamada çalınan şarkılar eşliğinde dans edildi, göbekler atıldı, halaylar çekildi. Dernek yönetimi tarafından çocuklara hediyeler verilirken, katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara da teşekkür plaketi verildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Ünlü Marmaris Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title