Haberler

Mematfen Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Mehmetçik Ortaokulu tarafından geçen Nisan ayında düzenlenen MEMATFEN (Matematik ve Fen Bilimleri) yarışmasında dereceye giren öğrenciler törenle ödüllendirildi.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Mehmetçik Ortaokulu tarafından geçen Nisan ayında düzenlenen MEMATFEN (Matematik ve Fen Bilimleri) yarışmasında dereceye giren öğrenciler törenle ödüllendirildi.

Gediz Mehmetçik Ortaokulu'nun 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda düzenlenen yılsonu etkinliklerinde, Matematik ve Fen Bilimleri yarışmasında dereceye giren öğrenciler için okul bahçesinde ödül töreni düzenlendi.

Törende, ilk üçe giren Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Mehmet Selçuk, Ahmet Murat Yılmaz, Kadircan Uğur ve aynı yarışmada kendi içinde değerlendirmeye tabi tutulan Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerinden ilk üç dereceyi elde eden Yağızalp Can, Emine Karaböce ve Nuray Demircan ödüllerini aldılar.

Ödül töreninde ayrıca, okulun öğrencilerinin topladıkları mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalyenin okuldaki yürüme engelli olan arkadaşlarına hediye etmeleri törene katılanlar arasında duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenci velilerinin katıldığı ödül törenin ardından Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Resim ve Teknoloji Tasarım ürünleri sergisi ile Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğiyle gerçekleştirilen giyim sergisi gezildi.

Daha sonra Mehmetçik Ortaokulu ve Okul Aile Birliği tarafından okulun ihtiyaçlarını gidermek amacıyla bu yıl ikincisi yapılan gıda kermesindeki ürünler satışa sunuldu.

Mehmetçik Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Akça, "Bu yıl okulumuz tarafından ikinci kermesimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu kermesimizin gelirini okulumuzun eksiklerini gidermede kullanacağız. Kermesimizde sattığımız gıda ürünlerini öğretmenlerimiz, öğrenci velilerimiz, okul aile birliği üyesi bayan arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz hazırlamıştır. Burada katkı sağlayan, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Selçuk Murat Yılmaz Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title