Haberler

Meclis üyesinden kadın bedeni üzerinden çirkin sözler: İnsanın çıtır çıtır yiyesi geliyor

Güncelleme:

CHP'li Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur, sosyal medya hesabı üzerinden elinde zeytinyağı olan bir kadının fotoğrafını paylaşarak fiyatlara dikkat çekmek istedi. Ancak Uygur'un söz konusu paylaşımda kullandığı "Adeta bir asalet timsali. Ona sahip olmak için neler vermezdim. Kıvrımları muhteşem" gibi ifadeler tepkilere neden oldu.

CHP'li Buca Belediye Meclis Üyesi Bülent Uygur, zeytinyağı fiyatlarını ironi yaptığı bir paylaşımla eleştirmek isterken, tepkilere neden oldu. Elinde zeytinyağı olan kadının fotoğrafının üzerine yazdıkları kısa süre içerisinde büyük tepki çekti. Paylaşıma, Ak Parti'den de tepkiler geldi.

"ONA SAHİP OLMAK İÇİN NELER VERMEZDİM"

Uygur, paylaşımında, "Şu sadeliğe, şu tada, şu duruşa, şu zarafete bakar mısınız? İnsanın adeta çıtır çıtır yiyesi geliyor. Tavada yapacaksınız. Tavanın içerisine koyunca kısık ateşte çıtır çıtır ses getirecek. Adeta bir asalet timsali. Ona sahip olmak için neler vermezdim. Kıvrımları muhteşem. O şişenin içinde duruşundaki sadeliğe bakın. Bence Ayvalık yöresi zeytinyağı ve 0 asit. En az 100 TL'dir litresi. Gerçekten muhteşem değil mi? (Siz ne zannetmiştiniz ki?)" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİLERDEN TEPKİ GELDİ

Bu paylaşım sonrası çok sayıda kişi meclis üyesine tepki gösterdi. Tepkiler sonrasında Uygur, özür dilediği bir paylaşım daha yaptı. Paylaşıma Ak Parti'den de tepkiler geldi. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, "CHP'li Bülent Uygur'un kadın cinsiyeti üzerinden vermek istediği mesaj, kadına bakış açısını ortaya koyuyor. Kadına karşı şiddetle mücadele ettiğimiz gibi bu zihniyete sahip olanlarla da mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili ise "CHP Tire İlçe Başkanlarından sonra Buca meclis üyelerinin sosyal medya paylaşımıyla ortaya saçtığı şey başlı başına edepsizlik ve utanmazlık" şeklinde konuştu.

BENZER PAYLAŞIMDA BULUNAN İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINMIŞTI

CHP Tire eski İlçe Başkanı Hakan Şenoyar da, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yapılacak mermer ocağına dikkat çekmek için bir kadın fotoğrafını paylaşıp, "Dikkatinizi çektiğime göre" notunu düşmüştü. Tepkiler sonrası ilçe başkanı ve yönetimi görevden alınmıştı.

İşte Uygur'un o paylaşımı:

Meclis üyesinin kadın fotoğrafı üzerinden zeytinyağı paylaşımı tepki çekti

Meclis üyesinin kadın fotoğrafı üzerinden zeytinyağı paylaşımı tepki çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti Uygur Haberler

500

Yorumlar (11)

Deli dumrul:

Bu zihniyetin yarın iktidara geldiğini düşünsene. Baya bi eğlence olur.mesela bu adam memur mülakatında görevli olsa. Yada yardim dagitacak komisyonda. Neye göre karar vereceği belli.acik sarıysa tamam mı diyecek.

47
48
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Hükümet partisinden biri yazsaydı bunu ortalık yıkılmıştı... İki yüzlü muhalefet.

56
38
yanıtYanıtla
ERKAN :

yok tam tersi sen aynı bu şekilde cehapeliler daha beter kuzenim söyledi almanyada da var böyle diye savunurdun. Ama biz bunun siyasi görüşüne göre değil insani ahlakıyla yargılıyoruz. hangi parti olduğu önemli değil. inşallah kısa zamanda da ihraç edilir cezasını da çeker.

yanıt4
yanıt3
ERKAN :

ha ayrıca da adam orda kadından çok yağ üzerinden espri yapmış olmasına rağmen kabul edilemez buldum

yanıt26
yanıt14
Bilir Kişi:

CHP içerisinde yüzlercesi var. Hala daha devam ediyor. Yüzlerce taciz davaları sürüyor. O zaman da ayağa kaldırsaydınız ya ortalığı. İki yüzlülük başa bela değil mi? :)

yanıt0
yanıt0
Zeynep Nursen:

kadınlar kendilerinibu hale getirdi baksanıza gülşene böyle soyunup iri silikon gögüslerle dolasırsanız adam bunu söyler buna siz zemin hazırlıyorsunuz

27
9
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

zeytin zeytin gene buluşuruz. Allah rahmet etsin Kemal Sunalin bazı filmleri günümüz yapımı olsaydı eminim ki yayınlamasına izin verilmezdi. herşeyde bişeyler arar olduk.

13
9
yanıtYanıtla
ismail bey :

Adam inceden espri yapmak istemiş gibi gösteriyor, ama sadece yağ resmi veya bir adamın elindeki yağıda koyabilirdi. Bayan güzel olunca, laf ona gitmiş gibi duruyor...

11
9
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

CHP nin paralı maaşlı trolleri bunu bile savunur artık. CHP binasında Atatürk demek bile yasaklanmışken gerçek Atatürk çüler nerede neden susuyorsunuz..

4
2
yanıtYanıtla
millet yorumu:

chpde ahlakkın geldigi son yer nokta

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title