Haberler

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

Güncelleme:

Marmaris Belediyesi, kış aylarının gelmesiyle merkeze uzak mahallelerdeki temizlik çalışmalarını arttırdı. Ekipler, sahil temizliği ve atık toplama gibi detaylı çalışmalar yapıyor.

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kış aylarının gelmesiyle merkeze uzak mahallelerdeki temizlik çalışmalarını daha da arttırdı. Merkez mahallelerde rutin çalışmalarını sürdüren ekipler uzak mahallelerde de detaylı temizlik gerçekleştiriyor.

Geçen cumartesi günü Turgut Mahallesi'nde çalışan Temizlik İşleri personeli sahili temizledi. Sahil boyunca sandalyeden kırlente kadar etrafa atılan onlarca torba atık topladı. Ekipler, Pazar günü de Değirmenyanı'ndaydı. Boş araziler ve su kanallarına atılan atıkları temizleyen ekipler gün boyunca çalışma gerçekleştirdi. Köşe bucak temizlik yapan ekipler atılan moloz, büyük çöp, çalı gibi atıkları temizledi.

Çalışmaların tüm mahallelerde devam ettiğini söyleyen belediye yetkilileri, " Marmaris'in her noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Marmaris Belediyesi Marmaris Çevre Yerel Haberler Belediye Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title