Haberler

Mar'ın "Gogo"Su Rol Arkadaşı Olarak Tatlıtuğ'u İstiyor

Fatma Kalay - 2.Uluslararası Malatya Film Festivali'nde 3 dalda ödül alan 'Mar' filminde "Güven"i canlandıran, filmin başrol oyuncularından Raşit Saraç'ın (11) en büyük hayali Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede yer almak.

Fatma Kalay - 2. Uluslararası Malatya Film Festivali'nde 3 dalda ödül alan 'Mar' filminde "Güven"i canlandıran, filmin başrol oyuncularından Raşit Saraç'ın (11) en büyük hayali Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede yer almak.

Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babası Ali Saraç'ın (35) isteği üzerine 2009 yılında, çekimleri Konya'da yapılan 'Tek Türkiye' dizisinin oyuncu seçmelerine katılarak, dizide rol almaya başladığını söyledi.

'Tek Türkiye' dizisinin ardından 'Paramparça' adlı sinema filminde oynadığını anlatan Saraç, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı, Selçuk Üniversitesi ve Konya Şeker'in katkılarıyla çekilen, Volga Sorgu, Begüm Kütük, Yılmaz Şerif, Mahmut Gökgöz ve Güray Kip'in oynadığı, Caner Erzincan'ın ilk uzun metrajlı filmi "Mar"da Güven adlı karakteri canlandırdığını ifade etti.

'Mar' filminin taşrada yaşayan öksüz iki kardeş ve eli kolu bağlı bir babanın hayata tutunma çabasını ele aldığını belirten Saraç, "Filmde iki kardeşten küçük olanını canlandırdım. Salyangoz toplayan, herkesin 'Gogo' diye seslendiği küçük çocuğu oynadım" dedi.

Saraç, 2. Uluslararası Malatya Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metrajlı Film kategorisinde yarışan, Caner Erzincan'ın ilk uzun metrajlı filmi 'Mar'ın En İyi Erkek Oyuncu, Jüri Özel Ödülü ve Sinema Yazarları Derneği de dahil olmak üzere festivalden 3 ödülle döndüğünü belirtti.

-"Arkadaşlarım en çok ağlama sahnelerinin nasıl çekildiğini soruyor"-

Oyunculuğun kendisini oldukça heyecanlandırdığını dile getiren Saraç, eğitimini aksatmadan sadece tatillerde oyunculuk yapmak istediğini anlattı.

Okuldaki arkadaşlarıyla oynadığı filmler üzerine sohbet ettiğini bildiren Saraç, "Arkadaşlarım en çok ağlama sahnelerinin nasıl çekildiğini soruyor.

'Gözyaşı nasıl yapılıyor-' diye soruyorlar, ben de anlatıyorum" diye konuştu.

Ailesinin kendisine her zaman destek verdiğini de vurgulayan Saraç, yayında olan dizilerden Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı Kuzey Güney adlı dizide oynamak istediğini, Tatlıtuğ'u kendisine örnek aldığını söyledi.

Raşit'in babası Ali Saraç ise küçük yaştan itibaren oğlunun oyunculuğa yatkın olduğunu, evde müzik eşliğinde karakterleri canlandıran oğlunun videolarını çektiğini anlattı.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Bakmadan Geçme

AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor?
Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title