Haberler

Manisa'da Protokol Bayramlaştı

Manisa’da Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ve üst düzey yöneticiler bayramlaştı.

Manisa'da Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ve üst düzey yöneticiler bayramlaştı.

Manisa Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine; Manisa Vali Vekili Yakup Tat, 1. Piyade Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve bazı daire müdürleri katıldı. Bayramlaşma töreninde kısa bir açıklama yapan Manisa Vali Vekili Yakup Tat, "Dinimizin ve kültürümüzün en önemli günlerinden biri olan Kurban Bayramı münasebetiyle bizde bayramlaşma programı düzenledik. Bu vesile ile değerli halkımızın bayramını yürekten kutluyorum. Bayramlar sevinç ve mutluluk vesilesidir ancak bu bayram biz maalesef buruk geçiriyoruz. Hem ülkemizde hem de ilimizde çok sayıda şehidimiz ve bugün de Hac farizasını yerine getiren hacı adaylarımızın vefatı vesilesiyle buruk geçiriyoruz. Temennimiz, bu bayramların huzur, birlik, barış ve huzur getirmesidir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Ekrem Arslan Yakup Tat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title