Haberler

Malatya Yeşilyurtspor Güçlü Rakibine Tek Golle Boyun Eğdi

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 19. Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında gülen taraf Dersimspor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta 19. Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında gülen taraf Dersimspor oldu. Kümede kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Yeşilyurtspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Dersimspor, Yeşiltepe Sentetik sahada karşı karşıya geldi. Maçın ilk bölümlerinde duran toptan bir gol bulan Tunceli temsilcisi 90 dakikanın sonunda 3 puanı alan taraf oldu.

Yeşilyurtspor karşılaşmaya Mehmet Evren, Murat Avcu, Onur Vurmaz, Osman Çavdar, Muhittin Ülger, Raif Durak, Cumali Kılınç, Korhan, Vahap Yıldıztepe, Fuat Bican, Mert Ali Turgut on biri ile başladı.

Karşılaşmanın tamamı iki takım arasındaki kontrollü oyunla geçerken, oyunun başında etkili olan taraf Yeşilyurtspor oldu. Cumali ve Mert Ali Turgut ile zaman zaman tehlikeli olan turuncu yeşillilerin Raif ile duran toptan buldukları bir gol hakem tarafından geçerli sayılmadı.

Geçtiğimiz yıl 44 Malatyaspor forması giyen Arjantinli Lucas'ın 18. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1 - 0 önde kapatan Dersimspor ikinci yarıda kontra ataklarla gol aradı. Bu dakikalarda tecrübeli kaleci Mehmet Evren'i geçemeyen Dersimspor'da bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen Cem Çetin takımını yönlendiren isim oldu.

DERSİMSPOR TEKNİK SORUMLUSU KOÇ: "YEŞİLYURTSPOR İYİ BİR TAKIM OLMUŞ"

1 - 0'lık üstünlüğü koruyan Dersimspor'da maç sonrası Teknik Direktör Erhan Koç, oyunun dengede geçtiğine dikkat çekerek; Yeşilyurtspor'u mücadelesinden dolayı tebrik etti. Koç, "Şampiyonluk iddiamız için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardığımız için mutluyuz. Yeşilyurtspor oldukça iyi bir takım haline gelmiş. Malatyalı çocuklardan kurulan iyi bir takım olmuşlar. Mustafa Hocam kısa sürede toparlamış. Onlara da kendi mücadelelerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

YEŞİLYURTSPOR TEKNİK SORUMLUSU TAŞAR: "ŞANSIZ BİR GOL YEDİK"

Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar ise, "Oyunsal anlamda birçok şeyi doğru olarak yaptık. Oyuncularım söylediğim her şeyi yerine eksiksiz getirdi. Hafta içi duran top konusunda çalışmalarımız olmuştu. Bu anlamda şansız bir gol yedik. Görsel bir mücadele koyarak izleyenleri mutlu ettiğimizi düşünüyorum. 3 önemli eksiğimiz vardı buna rağmen iyi mücadele ettik. Ligde kalma adına zor bir süreçteyiz. Artık galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmalıyız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldıztepe Ali Turgut Yeşiltepe Tunceli Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Milli yas ne zaman bitiyor, son gün ne zaman?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500

Yorumlar (1)

mehmet 44:

yeşilyurtspor kesin küme düşer. . futbolları resmen komedi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title