Haberler

Makine Mühendisleri 8. Dönem Olağan Genel Kurulu

Zonguldak Makine Mühendisleri 8. Dönem Olağan Genel Kurulu Yapıldı.

Zonguldak Makine Mühendisleri 8. Dönem Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Makine Mühendisleri Zonguldak Şube Başkanı mazbatalar alındıktan sonra belirleneceği belirtildi. Maden Mühendisleri Lokalinde yapılan Olağan Genel Kurula Vali Yardımcısı Nevzat Ünsal, Sanayi ve Ticaret Müdürü Hayriye Göktaş, Genel Maden İş Sendikası (GMİS) Teşkilatlandırma Genel Sekreteri ve Zonguldakspor Kulüp Başkanı Ramis Muslu, Maden Mühendisleri Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Baro Başkanı Erol Mekik ve çok sayıda makine mühendisi katıldı.. Makine Mühendisleri eski Başkanı Atıf Mete, Makine 7. Şube Genel Kurulunun kendilerine verdiği destek ve güvenin sorumluluğuna yakışır bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Mete, "Dönemimiz boyunca tüm birimlerimizin, örgütlü üyelerimizin katkı ve katılımları ile 7. Şube Genel Kurul'un bizlere verdiği destek ve güvenin sorumluluğuna yaraşır bir çalışma sergilemeye çalıştık. Bu onurlu görevi başarmanın keyfi ve onurunu yaşamımız boyunca üzerimizde taşıyacağız. Görev süremizce bizimle birlikte bulunan, bütün bu çalışmalarımızı birlikte gerçekleştirdiğimiz TMMOB Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Soğancı'ya, Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Emin Korkmaz'a, Onur Kurulu v Denetleme Kurulu üyelerimize, il-ilçe Temsilcilik Yürütme Kurulu üyelerine, oda adına şubemiz yürütücülüğünde gerçekleştirdiğimiz 4. Demir-Çelik kongresinde birlikte çalıştığımız değerli meslektaşlarımıza ve üniversite hocalarımıza, katkı sağlayan kurum ve kuruluşların yöneticilerine, şube çalışmalarında yan yana durduğumuz örgütle üyelerimize ve şube çalışmalarını kamuoyuna duyuran değerli emekçilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Yapılan Genel Kurulda, Atıf Mete, Birhan Şahin, Ahmet Zoroğlu, Hüseyin Toraman, Gürsel Yayla, Necati Akkaş ve Sebahat Mangaltepe Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildi.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Atıf Mete, seçilen yönetim kurulu üyelerinin 3 gün içinde görev dağılımı yapacaklarını söyledi.

(ET-ET-Y)

20.01.2008 18:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title