Haberler

Lapseki'de yağmur suyu gider hattı çalışmaları devam ediyor

Güncelleme:

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesi'nde su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu gider hattı çalışmaları yapıyor.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesinde su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu gider hattı çalışmaları yapılıyor.

Lapseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehirde altyapı iyileştirmelerine yönelik Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesi'nde su taşkınlarını engellemek amacıyla yağmur suyu gider hattı çalışmaları sürdürüyor.

Şehir planlaması ve altyapı yönetimi konusuna hassasiyetle yaklaşan Lapseki Belediyesi, mevcut altyapıyı güçlendirmek ve muhtemel su taşkınlarını önlemek adına Fazıl Hüsnü Dağlarca Caddesi'nde çalışma başlattı. Yağmur suyu gider hattı inşasıyla ilgili yapılan bu çalışmalar, cadde üzerinde oluşabilecek su birikintilerini minimize ederek hem trafik akışını düzenleyecek hem de çevresel riskleri azaltacak.

Yapılan bu altyapı çalışmaları, Lapseki'nin genel çevresel sürdürülebilirliği ve şehir yaşam kalitesini artırma hedefleri doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Ayrıca, bu tip altyapı yatırımlarının ilçe genelinde devam edeceği ve şehrin gelecekteki muhtemel olumsuz hava şartlarına daha iyi hazırlıklı olmasını sağlayacağı bildirildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fen İşleri Müdürlüğü Fazıl Hüsnü Dağlarca Çanakkale Lapseki Yerel Haberler Belediye Emlak Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title